![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Prostě konečne máš moje hlava okolo RAM a teraz im hľadá do nákupu novej grafickej karty. Im záujem o NVIDIA GeForce 8800 Ultra karty a len divil, ako by som ísť o zistenie, či je alebo nie je moja základná doska bude podporovať ju. Ak áno, budem mať možnosť kúpiť túto z USA (lacno ), Alebo že by mi to konvertovat NTSC alebo tak niečo ? Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaša doska bude potrebovať PCI-E socket .... Mobo čo máš?
Tiež možno budete musieť aktualizovať svoj PSU ako NVIDIA doporučuji aspoň 450W napájací zdroj, ktorý môže dodať až 30A na +12 V železničnej doprave. Mať na mysli, to je minimum, ale to je vždy dobrý nápad nesmie bežať na max a ešte v rezerve. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Don't získať Ultra - sú předražené. Naopak pohľad na 8800GT alebo GTS.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Erm ... Správne je to 305W vstupné ... Běžel skúšobnej Aida32 sa povedať, že základná doska je tvorená dell, nie sú istí, či majú aj PCI-E slot tam. |
|
| |||
| |||
| Mobo Čo to je? |
|
| |||
| |||
| Dal mi tieto informácie: Výrobca: Dell vč. Motherboard ID: 04/18/2007-C51MCP51-6A61HM39C-00 Motherboard Meno: Neznámy |
|
| |||
| |||
| Čo je to za model Dell stroj? |
|
| |||
| |||
| Je to Dimension E521 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| PSU, že bude k ničomu keď. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Môj počítač nebudú uznávať SD Card. Nič zlého Card Reader | TommyD | Drives & Removable Media | 6 | 15. novembra 2009 14:57 |
| P4 CPU, vid karty, tv tunner karty a pamäte pre predaj / obchod | tardster | CJ Used Marketplace | 6 | 9.září 2009 12:33 |
| Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. augusta 2009 08:44 |
| Chcem používať svoj akciovej grafickú kartu a moje upgrade grafickej karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. augusta 2008 13:32 |
| Thread Tools | |
| |