![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Sadece son ve RAM civarında başım var şimdi yeni bir grafik kartı satın bakarak sohbet. Im 8800 Ultra kartı ve sadece nasıl bulmaya devam ediyorum merak NVIDIA GeForce ilgili olsun veya olmasın benim anakart onu destekleyecektir. Eğer, ben ABD (ucuza bu satın alabilir olur bu ) Ya da NTSC veya şey beni dönüştürmek ediyorum ? Şimdiden teşekkür ederiz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Senin anakart PCI-E yuva .... gerekir mobo var ne var?
Ayrıca NVIDIA öneririz olarak PSU yükseltme gerekebilir bu 30a için 12 V demiryolu üzerinde teslim bir 450W güç kaynağı en azından. Bear Bu düşünce en az, ama her zaman maksimum çalıştırılacak ve iyi bir fikir değil bazı yedek olarak. Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir Ultra gelmesin - birlikte overpriced. Yerine 8800GT veya GTS bak.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hımm ... Doğru bir 305W giriş's ... Aida32 ile bir test Ran bu anakart Dell tarafından, eğer emin değil yapılan olduğunu söyledi PCI-E yuvası var. |
|
| |||
| |||
| Ne mobo is it? |
|
| |||
| |||
| Bana bu detaylı bilgiler verdi: Üretici: Dell Inc. Anakart Kimliği: 04/18/2007-C51MCP51-6A61HM39C-00 Anakart Adı: Bilinmiyor |
|
| |||
| |||
| Ne modeli bu Dell makine nedir? |
|
| |||
| |||
| Bir Boyut E521's |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| Bu PSU iyi de olacak. |
![]() |
|
| Bookmarks |