![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Като оставим настрана въпроса PSU мощност може да се наложи да се помисли дали не е така ще физически годни ултра Ако искате да я закупите. (Съгласен съм с въглероден по този въпрос; получите GT или GTS).
|
| |||
| |||
| Да аз съм виждал няколко мнения относно си размери, може да отидем на по-ниска версия. Намерени имам един PCI-E слот ... Така че действително има някаква разлика между карта от Америка и карта от Великобритания, различни от цената? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какви са останалата част от спецификациите, BTW? А новата карта не може да се струва това, ако останалата част е гадно. И не.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Не знаят, че много от компютри tbh. Имате 3GB RAM, в момента, в който GeForce 7300le, който върви Windows Vista, 2 твърди диска и това е доста много доколкото ми е известно |
|
| |||
| |||
| Процесорът е AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000 + на 2.6 GHz също ... |
|
| |||
| |||
| ... Във всеки случай, това е с почти всички отговори на въпросите ми. Благодаря на всички за помощта ви:). |