![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kromě psů moc problém, můžete také zvážit, zda případ bude fyzicky schopen Ultra měl chcete nakoupit. (Souhlasím s Carbon v tomto bodě; dostat GT nebo GTS).
|
| |||
| |||
| Jo, viděl jsem pár recenzí o to je velikost, může jít na nižší verzi. Nalezeno mám PCI-E slot ... Takže je tam skutečně nějaký rozdíl mezi kartou z Ameriky a karty z Velké Británie kromě ceny? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaké jsou zbytek Vašeho požadavku, btw? Nový průkaz nemusí vyplatit, pokud zbytek sucks. A ne.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| To jsem nevěděl, že toho o počítačích tbh. Mají 3 GB ram, v okamžiku, GeForce 7300LE, operačním systémem Windows Vista, 2 pevné disky, a to je docela hodně rozsahu mých znalostí |
|
| |||
| |||
| Procesor AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000 + na 2,6 GHz také ... |
|
| |||
| |||
| ... Mimochodem, je to odpověděl skoro všechny mé otázky. Díky všem za pomoc:). |