![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εκτός από το ζήτημα της εξουσίας PSU ίσως χρειαστεί επίσης να εξεταστεί κατά πόσον η υπόθεση δεν θα ταιριάζει στην πράξη την Ultra θα θέλετε να το αγοράσετε. (Συμφωνώ με άνθρακα προς το σημείο αυτό? Πάρει το GT ή GTS).
|
| |||
| |||
| Ναι, έχω δει μερικά σχόλια όσον αφορά το μέγεθος είναι, μπορεί να πάει για μικρότερη έκδοση. Βρέθηκαν έχω μία υποδοχή PCI-E ... Έτσι, υπάρχει πραγματικά καμία διαφορά μεταξύ μιας κάρτας από την Αμερική και μια κάρτα από το Ηνωμένο Βασίλειο, εκτός από τιμή; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι είναι το υπόλοιπο των προδιαγραφών, btw σας; Μια νέα κάρτα δεν μπορεί να αξίζει τον κόπο, αν τα υπόλοιπα είναι χάλια. Και δεν.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Δεν γνωρίζουν ότι πολλά για υπολογιστές tbh. Έχετε 3GB RAM, αυτή τη στιγμή ένα GeForce 7300le, εκτελεί τα Windows Vista, 2 σκληρούς δίσκους και αυτό είναι λίγο πολύ την έκταση της γνώσης μου |
|
| |||
| |||
| Επεξεργαστής είναι ένας AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000 + στα 2,6 GHz επίσης ... |
|
| |||
| |||
| ... Τέλος πάντων, απάντησε ότι είναι λίγο πολύ σε όλες τις ερωτήσεις μου. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά σας:). |