![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Osim problema PSU snage vam svibanj također potrebno razmotriti je li ili nije slučaj fizički će stati Ultra treba ga želite kupiti. (Slažem se s ugljena na taj poen; dobiti GT i GTS).
|
|
|
|||
|
|||
|
Da sam vidio nekoliko recenzija u vezi to je veličina, svibanj ići na niže verzije. Pronađeno imam PCI-E utor ... Tako je tamo zapravo bilo razlike između kartice iz Amerike i karticu iz Velike Britanije, osim cijene?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Koje su ostatak svog naočale, btw? Nova kartica ne vrijedi ona svibanj biti ako ostalo je sranje.
I ne.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Ne znam da puno o računalima tbh. Jeste 3GB RAM-a, u ovom trenutku GeForce 7300le, sa sustavom Windows Vista, 2 hard diskove i to je prilično velik opseg mog znanja
|
|
|
|||
|
|||
|
Procesor je AMD Athlon 64 x2 dual core 5000 + na 2.6GHz i ...
|
|
|
|||
|
|||
|
... U svakom slučaju, taj 'ljepušan velik dio odgovoriti svi moj pitanja. Hvala svima na pomoći:).
|