![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Eltekintve attól a tápegység teljesítménye probléma, akkor lehet azt is, hogy vizsgálni kellene, vagy nem ez a helyzet fog fizikailag alkalmas az Ultra meg szeretné vásárolni azt. (Egyetértek Carbon ebben a kérdésben; kap a GT vagy GTS).
|
|
|
|||
|
|||
|
Persze láttam már néhány vélemény tekintetében ez mérete, lehet, hogy egy kisebb változat. I Found Van egy PCI-E slot ... Szóval van valójában semmilyen különbség egy kártyát amerikai és egy kártyát az Egyesült Királyságban az áron kívül?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Melyek a többi a szemüveg, btw? Az új kártya nem éri meg, ha a többi szar.
És nem.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Nem igazán tudom, hogy sokat számítógépek TBH. Have 3GB ram, abban a pillanatban egy GeForce 7300le, Windows Vista, 2 merevlemez, és ez elég nagy mértékben tudásom
|
|
|
|||
|
|||
|
Processzor egy AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000 +-on 2,6 GHz-is ...
|
|
|
|||
|
|||
|
... Különben is, ez nagyjából az összes válaszolt a kérdéseimre. Köszönet mindenkinek a segítséget:).
|