![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Be PSU galios klausimas jums gali tekti svarstyti, ar byla bus fiziškai Ultra Jei norite jį pirkti. (Aš sutinku su anglies šiuo klausimu; Get GT ar GTS).
|
| |||
| |||
| Taip aš mačiau kelis atsiliepimus apie jos dydį, gali kreiptis dėl mažesnė versija. Rasta aš turiu PCI-E lizdą ... Taigi yra ten iš tikrųjų bet koks iš Amerikos kortelę ir iš Jungtinės Karalystės, išskyrus kainą kortelė skirtumas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koks yra jūsų specifikacijas, btw poilsio? Nauja kortelė gali būti verta, jeigu poilsio sucks. Ir ne.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Don't really know, kad daug apie kompiuterius TBH. Ar 3GB RAM, tuo metu, GeForce 7300LE, Windows Vista, 2 standžiųjų diskų, ir tai gana daug, mano žiniomis, kiek |
|
| |||
| |||
| Procesorius yra AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000 + ne 2.6GHz pat ... |
|
| |||
| |||
| ... Bet kokiu atveju, tai atsakymas gana visus mano klausimus. Thanks everyone for your help:). |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano kompiuteris nepripažins SD kortelę. Nieko blogo Card Reader | tommyd | Drives & Removable Media | 6 | Lapkritis 15, 2009 14:57 |
| P4 CPU, vid kortele, TV Tunner kortelės ir atminties pardavimas / prekyba | tardster | CJ Naudoti prekyvietė | 6 | 9 rugsėjis 2009 12:33 |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Noriu naudoti savo rankų vaizdo plokštė ir mano atnaujinti vaizdo plokštę Toget | demon102 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 2 rugpjūtis 2008 13:32 |
| Temos įrankiai | |
| |