![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Okrem psov moc problém, môžete tiež zvážiť, či prípad bude fyzicky schopný Ultra mal chcete nakúpiť. (Súhlasím s Carbon v tomto bode; dostať GT alebo GTS).
|
| |||
| |||
| Jo, videl som pár recenzií o to je veľkosť, môže ísť na nižšiu verziu. Nájdené mám PCI-E slot ... Takže je tam skutočne nejaký rozdiel medzi kartou z Ameriky a karty z Veľkej Británie okrem ceny? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aké sú zvyšok Vašej požiadavky, btw? Nový preukaz nemusí vyplatiť, ak zvyšok sucks. A nie.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| To som nevedel, že toho o počítačoch tbh. Majú 3 GB ram, v čase, GeForce 7300LE, operačným systémom Windows Vista, 2 pevné disky, a to je docela hodně rozsahu mojich vedomostí |
|
| |||
| |||
| Procesor AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000 + na 2,6 GHz aj ... |
|
| |||
| |||
| ... Mimochodom, je to odpovedal skoro všetky moje otázky. Vďaka všetkým za pomoc:). |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Môj počítač nebudú uznávať SD Card. Nič zlého Card Reader | TommyD | Drives & Removable Media | 6 | 15. novembra 2009 14:57 |
| P4 CPU, vid karty, tv tunner karty a pamäte pre predaj / obchod | tardster | CJ Used Marketplace | 6 | 9.září 2009 12:33 |
| Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. augusta 2009 08:44 |
| Chcem používať svoj akciovej grafickú kartu a moje upgrade grafickej karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. augusta 2008 13:32 |
| Thread Tools | |
| |