![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Поред проблема ПСУ снаге можда ћете морати да се размотри да ли ће или не случај ће физички да стане Ултра уколико желите да га купите. (Слажем се са угљеника у том тренутку, добили ГТ или ГТС).
|
| |||
| |||
| Да сам видео неколико коментара у вези због величине, могу да иду на ниже верзију. Пронађено Ја немам ПЦИ-е слот за ... Дакле, постоји заиста разлика измедју било које картице из Америке и картицу из Велике Британије, осим цене? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Које су остатак свог спецификације, БТУ? Нова картица не може да се исплати ако је остало срање. И не.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Не знам толико о компјутерима тбх. Имају 3ГБ РАМ-а, у тренутку ГеФорце 7300ле, Уиндоус Виста, 2 хард дискова и то је прилично обим мог знања |
|
| |||
| |||
| Процесор је АМД Атхлон 64 Кс2 Дуал Цоре 5000 + на 2.6ГХз, такође ... |
|
| |||
| |||
| ... У сваком случају, то је прилично одговори на сва моја питања. Хвала свима на помоћи:). |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мој рачунар ће не признају СД картица. Ништа лоше у читач картица | томмыд | Дривес & Измјењиви медији | 6 | 15. новембар 2009 14:57 |
| П4 ЦПУ, Вид картице, ТВ картице и меморије туннер за продају / трговина | тардстер | ЦЈ Усед Маркетплаце | 6 | 9. Јул 2009 12:33 |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| Желим да користите свој залиха видео картицу и мој видео цард упграде тогет | демон102 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 2 аугуст 2008 13:32 |
| Тхреад Тоолс | |
| |