![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Крім питання Потужність блоку живлення можна також необхідно розглянути питання про доцільність чи ні, справа буде фізичному Ultra Якщо ви хочете придбати. (Я згоден з вуглецем з цього питання; отримати GT або GTS).
|
| |||
| |||
| Та я бачив кілька відгуків про його розмір, можуть піти на більш ранніх версій. Знайдено в мене є PCI-E слот ... Чи так насправді ніякої різниці між картою з Америки і картки з Великобританії, крім ціни? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Які ваші інші специфікації, до речі? Нова картка не може бути гідним, якщо решті Сакс. І немає.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Чи не знаю, що багато чого про комп'ютери ТБХ. Have 3GB RAM, на даний момент GeForce 7300LE, під керуванням Windows Vista, 2 жорстких дисків і, що дуже багато мірі моїх знань |
|
| |||
| |||
| "Процесор AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000 + на 2,6 ГГц також ... |
|
| |||
| |||
| ... У всякому разі, це відповідь майже на всі мої запитання. Дякуємо всім за вашу допомогу:). |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мій комп'ютер не визнають SD Card. Нічого неправильно з Card Reader | tommyd | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 15 листопада 2009 14:57 |
| Процесор P4, VID карти, TV Card Tunner і пам'яті для продажу / Торгівля | tardster | CJ Б Marketplace | 6 | 9 вересня 2009 12:33 |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Я хочу використати свій запас відеокарти і мої оновлення Toget відеокарти | demon102 | Графічні карти & Монітори | 3 | 2 серпня 2008 13:32 |
| Різьба Інструменти | |
| |