по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Карта грешка?

Reply

Нишка Инструменти
Old 5-ти декември 2008, 15:21
Номер на групата

Default Карта грешка?

Здравейте всички, друг туршия тук

Имам някои проблеми с gfx карти това последните няколко седмици.

Купих си 4670 и това беше прегряване. Изпратих го и сега имат 9500GT 1GB версия.

Когато за първи път зареждане на компютъра ми, след като е бил почти цяла нощ, а след това много първо зареждане от студ, добре, веднага след като тя ботуши, аз добивам тези странни цветни линии запълни целия екран, че е невъзможно да се види какво се случва на екрана когато това се случи.

2рото зареждане, след това, тя isn't толкова лоши, те са черни и бели линии и аз мога само да на о / и товарене бар и др.

чак след това на 3 обувка горе, не го превърне отново нормална и Терес не следи от линии навсякъде на екрана. След 3-та обувка, ако аз отскачам всяка сума пъти след това. той никога не се случва отново, след това на всяко рестартиране. това се случва само на две 1-ви и 2-ро начално зареждане от студ започне след компютър е почти цялата нощ.

I DONT разберат какво прави тази причина тя работи добре след това цяла нощ и по-тежки 3D игри, когато картата е maxed Вън, I DONT получавам никакви дефекти от всякакъв вид

Наистина не би могло да има закупени два часа зле графични карти от една и съща comapany това дружество е play.com по пътя, а ако някой ги използва, те някога са имали такива лоши отношения?

с уважение

Моята система: Фред

Процесор (и):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Дънната платка:
Asus P5B Premium Vista Edition
RAM памет:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Графична карта (и):
Gainward Nvidia GTX260 GoldenSample
Звукова карта:
Скоро:)
Hard Drive (и):
WD 250 GB 16MB
Оптично устройство (а):
LG DVD RW SATA
Дело / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Охлаждане:
Xigmatek Тъмен кон
Мрежа / Интернет:
3.6Mbps ADSL
Монитор (и):
Targa 19 "TFT Широкоекранен 16:9
Операционна система (и):
XP64Bit
Old 5-ти декември 2008, 17:31
Номер на групата

Default Карта грешка?

Дайте ни малко повече информация за вашата система очила
Освен това знаеш ли какво PSU е в кутията?
Знаете ли деинсталирате предишни графики драйвери преди да инсталирате новата карта и нови шофьори?

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 5-ти декември 2008, 19:52
Номер на групата

Default Карта грешка?

Здравей, Фил, да съжалявам спецификациите са

MSI MS-7366
Intel Q6000
Micron Технологии 3GB DDR2 1GB & 2GB пръчици
SEAGATE Barracuda 320GB SATA HDD
NVidia 9500GT
OCZ Stealth 500 вата PSU
СВО 20''TFT екран Широк пускат в 1680 * 1050 ВЕИ 32bit

Аз ще знам със сигурност по-малко, когато отида да го изключите компютъра, за вечер, преди да направя, отивам да си в моите стари ati2400pro картата и след това изчакайте към сутрин и начално го да видя дали аз все още се получи същия ефект с тези редове, след което всички знаем, че е друга дефектни карта: (но ако тя не е на картата е по вина и съм все още се виждат тези линии, може би на дънната платка?

Имам били изпълняват тази mobo сега с 2 издава сигнал след това последните няколко месеца все пак, той изглежда е на USB, свързани издава сигнал, защото ако аз не USB устройства, свързани тогава постове с нормална 1x сигнала, а след това, ако добавите USB устройства, аз получите допълнителни пункт издава сигнал, така че аз имам 3 usbs DEVICES, аз добивам 3 издава сигнал hehe, странно нали. DONT Но аз мисля, че има пряка връзка с тези цветни линии, които съм се сега.

Всичко беше ОК за 2400Pro с изключение на тези, след издава сигнал, но тъй като аз имам добавят нови карти, тогава това е какво става в момента: (

Използвах анти статична лента винаги когато инсталирате неща, така wouldnt избихте карти по този начин аз DONT мислят, той не дойде в пощенската кутия и е много по-dented в едната страна на него, и на картата беше движат около вътре кутията. този задължени да имат причина някои доста щети, може би.

с уважение
Old 6-ти декември 2008 година, 05:22
Номер на групата

Default Карта грешка?

Hmmmm ... 2 х кратко издава сигнал би показват RAM грешка. Въпреки, че от вашето описание, то звучи като PSU проблем. Просто провери спецификациите на вашето PSU и двойния 12V релси дава 36amps, така че трябва да бъде повече от достатъчно за създаване.

Нека се знае, как се със 2400pro карта. Ако няма по-добър, опитайте се да извадите 1 х стик на RAM и / или замяна им се спазва само един по един.
Old 6-ти декември 2008 година, 05:31
Номер на групата

Default Карта грешка?

В OCZ единици са доста труден, но не и достатъчно хитър, че те би причина за този проблем, аз подозирам.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 6-ти декември 2008 година, 12:32
Номер на групата

Default Карта грешка?

Здравейте момчета, да мисля, че сме страна, говорим за PSU проблем преди и Ви препоръчва корсар 450 вата:) за съжаление магазина отивам с didn't имат едно на склад, и се налага да свършиш отиваш с OCZ марката, не мисля, че работата с Само единични карти настройка.

Това е карта тук сега изглежда, за пореден път: (пуснати в 2400Pro и започва да го и 1-ви обувка, а не един дефект навсякъде, вървят както трябва. Арго вярвам аз купих два часа лоши карти.

Ще трябва да изпратите този гръб за пореден път и отиде с нещо друго, ще бъде O / C 9600 или 9800 стандарт това време, ги картите са добре як, те имат случай увит около PCB и затворени фен в сравнение с 9500GT.

Аз вече го пробвам с овен, но издава сигнал остава същото, само издава сигнал, когато се случи повече от 1 USB устройство е свързано.

Урок научили Мисля, DONT купуват евтини части:)

С уважение
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc