![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте всички, друг туршия тук
![]() Имам някои проблеми с gfx карти това последните няколко седмици. Купих си 4670 и това беше прегряване. Изпратих го и сега имат 9500GT 1GB версия. Когато за първи път зареждане на компютъра ми, след като е бил почти цяла нощ, а след това много първо зареждане от студ, добре, веднага след като тя ботуши, аз добивам тези странни цветни линии запълни целия екран, че е невъзможно да се види какво се случва на екрана когато това се случи. 2рото зареждане, след това, тя isn't толкова лоши, те са черни и бели линии и аз мога само да на о / и товарене бар и др. чак след това на 3 обувка горе, не го превърне отново нормална и Терес не следи от линии навсякъде на екрана. След 3-та обувка, ако аз отскачам всяка сума пъти след това. той никога не се случва отново, след това на всяко рестартиране. това се случва само на две 1-ви и 2-ро начално зареждане от студ започне след компютър е почти цялата нощ. I DONT разберат какво прави тази причина тя работи добре след това цяла нощ и по-тежки 3D игри, когато картата е maxed Вън, I DONT получавам никакви дефекти от всякакъв вид Наистина не би могло да има закупени два часа зле графични карти от една и съща comapany това дружество е play.com по пътя, а ако някой ги използва, те някога са имали такива лоши отношения?с уважение Моята система: Фред
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дайте ни малко повече информация за вашата система очила
| |||
| |||
| Здравей, Фил, да съжалявам спецификациите са MSI MS-7366 Intel Q6000 Micron Технологии 3GB DDR2 1GB & 2GB пръчици SEAGATE Barracuda 320GB SATA HDD NVidia 9500GT OCZ Stealth 500 вата PSU СВО 20''TFT екран Широк пускат в 1680 * 1050 ВЕИ 32bit Аз ще знам със сигурност по-малко, когато отида да го изключите компютъра, за вечер, преди да направя, отивам да си в моите стари ati2400pro картата и след това изчакайте към сутрин и начално го да видя дали аз все още се получи същия ефект с тези редове, след което всички знаем, че е друга дефектни карта: (но ако тя не е на картата е по вина и съм все още се виждат тези линии, може би на дънната платка? Имам били изпълняват тази mobo сега с 2 издава сигнал след това последните няколко месеца все пак, той изглежда е на USB, свързани издава сигнал, защото ако аз не USB устройства, свързани тогава постове с нормална 1x сигнала, а след това, ако добавите USB устройства, аз получите допълнителни пункт издава сигнал, така че аз имам 3 usbs DEVICES, аз добивам 3 издава сигнал hehe, странно нали. DONT Но аз мисля, че има пряка връзка с тези цветни линии, които съм се сега. Всичко беше ОК за 2400Pro с изключение на тези, след издава сигнал, но тъй като аз имам добавят нови карти, тогава това е какво става в момента: ( Използвах анти статична лента винаги когато инсталирате неща, така wouldnt избихте карти по този начин аз DONT мислят, той не дойде в пощенската кутия и е много по-dented в едната страна на него, и на картата беше движат около вътре кутията. този задължени да имат причина някои доста щети, може би. с уважение |
|
| |||
| |||
| Hmmmm ... 2 х кратко издава сигнал би показват RAM грешка. Въпреки, че от вашето описание, то звучи като PSU проблем. Просто провери спецификациите на вашето PSU и двойния 12V релси дава 36amps, така че трябва да бъде повече от достатъчно за създаване. Нека се знае, как се със 2400pro карта. Ако няма по-добър, опитайте се да извадите 1 х стик на RAM и / или замяна им се спазва само един по един. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В OCZ единици са доста труден, но не и достатъчно хитър, че те би причина за този проблем, аз подозирам.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета, да мисля, че сме страна, говорим за PSU проблем преди и Ви препоръчва корсар 450 вата:) за съжаление магазина отивам с didn't имат едно на склад, и се налага да свършиш отиваш с OCZ марката, не мисля, че работата с Само единични карти настройка. Това е карта тук сега изглежда, за пореден път: (пуснати в 2400Pro и започва да го и 1-ви обувка, а не един дефект навсякъде, вървят както трябва. Арго вярвам аз купих два часа лоши карти. Ще трябва да изпратите този гръб за пореден път и отиде с нещо друго, ще бъде O / C 9600 или 9800 стандарт това време, ги картите са добре як, те имат случай увит около PCB и затворени фен в сравнение с 9500GT. Аз вече го пробвам с овен, но издава сигнал остава същото, само издава сигнал, когато се случи повече от 1 USB устройство е свързано. Урок научили Мисля, DONT купуват евтини части:) С уважение |