menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Karty na vině?

Reply

Thread Nástroje
Old 5 prosince 2008, 15:21
Dárce Skupina

Default Karty na vině?

Ahoj všem, další cídidlo zde

Mám nějaké problémy s GFX karet této posledních několik týdnů.

Koupil jsem 4670 a že byl přehřátí. Poslal jsem ho zpět a nyní mají 9500GT 1 GB. verzi.

Když jsem se nejprve zavést počítač poté, co byla téměř po celou noc, pak první boot z studená, ale jakmile ho boty, i tyhle divné barevných linií zaplnění celé obrazovky, je možné vidět, co se děje na obrazovce když se to stane.

2. boot, pak je isnt tak špatně, že jsou černé a bílé čáry a mohu jen aby se na o / s vkládáním bar etc.

teprve potom na 3. naběhnout stává běžnou znovu Není stopy linky kdekoli na obrazovce. Po 3. boot, i když rebootujte jakákoli částka, která po určitém čase. to nikdy nestane znovu pak na každém restartu. to se děje pouze na dvou boot 1. a 2. boot z studeném startu po vypnutí počítače bylo celou noc.

I dont pochopit, co se dělá proto, že běží v pohodě, a pak celou noc v těžkém 3D her, kde je karta maxed ven, i dont mít žádné vady jakéhokoliv druhu

Určitě jsem nemohl si zakoupili dvě špatné grafické karty od stejného comapany play.com, že společnost je na cestě, a pokud někdo používá, se jim někdy takové špatné vztahy?

pozdravy

Můj systém: Fred

Processor (s):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Základní deska:
Asus P5B Premium Vista Edition
Paměť RAM:
4 GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Grafické karty (s):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Zvuková karta:
Brzy:)
Pevný disk (y):
WD 250 GB 16 MB.
Optická mechanika (s):
LG DVD-RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Chlazení:
Xigmatek Dark jezdec
Síť / Internet:
3,6 Mb / s ADSL
Monitor (s):
Targa 19 'TFT širokoúhlý 16:9
Operační systém (y):
XP64Bit
Old 5 prosince 2008, 17:31
Dárce Skupina

Default Karty na vině?

Dejte nám trochu více informací o vašem systému specifikace
Také víte, co PSU je v krabici?
Měli jste odinstalujte předchozí ovladače grafické karty před instalací nové a nové ovladače?

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 5 prosince 2008, 19:52
Dárce Skupina

Default Karty na vině?

Phil Ahoj, ano, promiň specifikace jsou

MSI MS-7366
Intel Q6000
Micron Technology 3 GB DDR2 1GB & 2GB HOLE
Seagate Barracuda 320gb Sata HDD
Nvidia 9500GT
OCZ Stealth 500w PsÚ
AOC 20''TFT displej Velký běh na 1680 * 1050 res 32bit

Já vím určitě v trochu, když jsem jít do vypnutí počítače na noc, než jsem se hodlám držet v mém starém ati2400pro kartu a pak čekat, až ráno a boot to s cílem zjistit, zda i nadále dostávat stejnou účinností s těmito řádky, pak víte, že je al jiné vadné karty: (Ale pokud to není karta je na vině a ještě jsem viděl tyto řádky, možná na desce?

Jsem byl spuštěn tento mobo nyní s 2 post pípne tomto posledních měsících tak jako tak, zdá se být usb související se pípnutí, protože i když nemají žádné USB zařízení připojených pak místa s normální 1x pípnutí, pak je-li přidat i USB, i získat extra po pípnutí, tak jsem 3 usbs zařízení, dostanu 3 pípnutí hehe, podivné eh. Ale i dont myslet, že má přímou spojitost s těmito barevných linek, které jsem získali hned.

Vše bylo v pořádku na 2400Pro kromě těch, které jsou po pípnutí, ale protože jsem přidal novou kartu, pak je to Co se děje teď: (

Použil jsem proti statické popruh vždy při instalaci věci, takže bych se zabil karty tak i dont myslet, že jsi přišel na post a krabice byla velmi utrpěla újmu na jedné straně její, a karty se pohybující kolem uvnitř krabice. to je povinen mít způsobit některé možná trochu škoda.

pozdravy
Old 6.prosince 2008, 05:22
Dárce Skupina

Default Karty na vině?

Hmmmm ... 2 x krátké pípnutí by naznačovat RAM chybu. Přestože se z vašeho popisu, že to zní jako PSU problém. Jen kontrolovali specifikace vašeho PSU a duální 12V kolejích dodat 36amper, takže by mělo být více než dostatečné pro vaše nastavení.

Dejte nám vědět, jak se dostat na 2400pro s kartou. Není-li lépe, můžete se pokusit odebrat 1 x dřevo RAM a / nebo swap je asi vedení těsně jeden po druhém.
Old 6.prosince 2008, 05:31
Dárce Skupina

Default Karty na vině?

V OCZ jednotky jsou docela prekérní, ale ne dost riskantní, že by příčinou tohoto problému, jsem podezřelý.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 6.prosince 2008, 12:32
Dárce Skupina

Default Karty na vině?

Ahoj kluci, jo myslím, že bychom straně hovořit o PSU problém před vámi a doporučil Corsair 450w:) bohužel v obchodě i jít s didnt mít jednu na skladě a musel skončit jít s OCZ značky, dělá práci i think s Jen jediné kartě Nastavení.

Jedná se o karty zde nyní se zdá, ještě jednou: (do 2400Pro a začal ho a 1. boot, není jediný defekt kdekoli, běží jak má být. Cant věřit i koupil dvě špatné karty.

Bude muset poslat tuhle zpět ještě jednou, a jít s něčím jiným, bude o / c 9600 či 9800 standard tohoto času, karty jsou stejně odolné, mají v případě omotání PCB a uzavřené ventilátor v porovnání s 9500GT.

Udělal jsem již, že se pokusí s ram, ale pípání zůstávají stejné, pípne jen tehdy, když více než 1 zařízení USB je připojeno.

Lekci naučili si myslím, dont kupovat levné díly:)

Pozdravy
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.