![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj všem, další cídidlo zde
![]() Mám nějaké problémy s GFX karet této posledních několik týdnů. Koupil jsem 4670 a že byl přehřátí. Poslal jsem ho zpět a nyní mají 9500GT 1 GB. verzi. Když jsem se nejprve zavést počítač poté, co byla téměř po celou noc, pak první boot z studená, ale jakmile ho boty, i tyhle divné barevných linií zaplnění celé obrazovky, je možné vidět, co se děje na obrazovce když se to stane. 2. boot, pak je isnt tak špatně, že jsou černé a bílé čáry a mohu jen aby se na o / s vkládáním bar etc. teprve potom na 3. naběhnout stává běžnou znovu Není stopy linky kdekoli na obrazovce. Po 3. boot, i když rebootujte jakákoli částka, která po určitém čase. to nikdy nestane znovu pak na každém restartu. to se děje pouze na dvou boot 1. a 2. boot z studeném startu po vypnutí počítače bylo celou noc. I dont pochopit, co se dělá proto, že běží v pohodě, a pak celou noc v těžkém 3D her, kde je karta maxed ven, i dont mít žádné vady jakéhokoliv druhu Určitě jsem nemohl si zakoupili dvě špatné grafické karty od stejného comapany play.com, že společnost je na cestě, a pokud někdo používá, se jim někdy takové špatné vztahy?pozdravy Můj systém: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dejte nám trochu více informací o vašem systému specifikace
| |||
| |||
| Phil Ahoj, ano, promiň specifikace jsou MSI MS-7366 Intel Q6000 Micron Technology 3 GB DDR2 1GB & 2GB HOLE Seagate Barracuda 320gb Sata HDD Nvidia 9500GT OCZ Stealth 500w PsÚ AOC 20''TFT displej Velký běh na 1680 * 1050 res 32bit Já vím určitě v trochu, když jsem jít do vypnutí počítače na noc, než jsem se hodlám držet v mém starém ati2400pro kartu a pak čekat, až ráno a boot to s cílem zjistit, zda i nadále dostávat stejnou účinností s těmito řádky, pak víte, že je al jiné vadné karty: (Ale pokud to není karta je na vině a ještě jsem viděl tyto řádky, možná na desce? Jsem byl spuštěn tento mobo nyní s 2 post pípne tomto posledních měsících tak jako tak, zdá se být usb související se pípnutí, protože i když nemají žádné USB zařízení připojených pak místa s normální 1x pípnutí, pak je-li přidat i USB, i získat extra po pípnutí, tak jsem 3 usbs zařízení, dostanu 3 pípnutí hehe, podivné eh. Ale i dont myslet, že má přímou spojitost s těmito barevných linek, které jsem získali hned. Vše bylo v pořádku na 2400Pro kromě těch, které jsou po pípnutí, ale protože jsem přidal novou kartu, pak je to Co se děje teď: ( Použil jsem proti statické popruh vždy při instalaci věci, takže bych se zabil karty tak i dont myslet, že jsi přišel na post a krabice byla velmi utrpěla újmu na jedné straně její, a karty se pohybující kolem uvnitř krabice. to je povinen mít způsobit některé možná trochu škoda. pozdravy |
|
| |||
| |||
| Hmmmm ... 2 x krátké pípnutí by naznačovat RAM chybu. Přestože se z vašeho popisu, že to zní jako PSU problém. Jen kontrolovali specifikace vašeho PSU a duální 12V kolejích dodat 36amper, takže by mělo být více než dostatečné pro vaše nastavení. Dejte nám vědět, jak se dostat na 2400pro s kartou. Není-li lépe, můžete se pokusit odebrat 1 x dřevo RAM a / nebo swap je asi vedení těsně jeden po druhém. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V OCZ jednotky jsou docela prekérní, ale ne dost riskantní, že by příčinou tohoto problému, jsem podezřelý.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, jo myslím, že bychom straně hovořit o PSU problém před vámi a doporučil Corsair 450w:) bohužel v obchodě i jít s didnt mít jednu na skladě a musel skončit jít s OCZ značky, dělá práci i think s Jen jediné kartě Nastavení. Jedná se o karty zde nyní se zdá, ještě jednou: (do 2400Pro a začal ho a 1. boot, není jediný defekt kdekoli, běží jak má být. Cant věřit i koupil dvě špatné karty. Bude muset poslat tuhle zpět ještě jednou, a jít s něčím jiným, bude o / c 9600 či 9800 standard tohoto času, karty jsou stejně odolné, mají v případě omotání PCB a uzavřené ventilátor v porovnání s 9500GT. Udělal jsem již, že se pokusí s ram, ale pípání zůstávají stejné, pípne jen tehdy, když více než 1 zařízení USB je připojeno. Lekci naučili si myslím, dont kupovat levné díly:) Pozdravy |