![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi all, τουρσί άλλο εδώ
![]() Είχα κάποια προβλήματα με gfx κάρτες αυτό τελευταίες εβδομάδες. Αγόρασα ένα 4670 και ότι ήταν η υπερθέρμανση. i σταλεί πίσω και τώρα έχουμε μία 9500GT 1GB έκδοση. Όταν θ πρώτη εκκίνηση του υπολογιστή μου αφού έχει στα ανοικτά όλη τη νύχτα, τότε πρώτη εκκίνηση από το κρύο, αλλά, τη στιγμή που θα μπότες, να πάρω αυτά τα περίεργα έγχρωμες γραμμές πλήρωσης ολόκληρη την οθόνη, είναι αδύνατο να δούμε τι συμβαίνει στην οθόνη όταν αυτό συμβεί. 2η εκκίνηση, στη συνέχεια, θα isn't τόσο κακή, είναι μαύρο και άσπρο γραμμές και μπορώ μόνο να το O / S φόρτωση μπαρ κλπ. μόνο τότε για την εκκίνηση μέχρι τον 3ο, μήπως γίνει και πάλι κανονικό και δεν Theres ίχνη των γραμμών οπουδήποτε στην οθόνη. Μετά το 3ο εκκίνηση, αν κάνω επανεκκίνηση κάθε ποσό των φορές μετά από αυτό. αυτό δεν θα ξανασυμβεί ποτέ στη συνέχεια σε κάθε επανεκκίνηση. αυτό συμβαίνει μόνο σε δύο εκκίνησης 1ου και 2ου εκκίνησης μετά από κρύα εκκίνηση του υπολογιστή έχει στα ανοικτά όλη τη νύχτα. Ι dont καταλάβετε τι κάνει αυτή η αιτία να τρέχει μια χαρά στη συνέχεια όλη τη νύχτα και σε βαριά 3d παιχνίδια όπου κάρτας είναι maxed out, i dont get ελαττώματα κάθε είδους i σίγουρα δεν θα μπορούσε να έχει αγοραστεί δύο κακές κάρτες γραφικών από ίδια comapany ότι η εταιρεία είναι play.com από το δρόμο, και αν κάποιος εδώ χρήσεις τους, που έχουν ποτέ τέτοιες κακές σχέσεις;χαιρετισμοί Το σύστημά μου: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δώστε μας λίγο περισσότερες πληροφορίες για το σύστημά σας specs
| |||
| |||
| Hi Phil, ναι συγγνώμη specs είναι MSI MS-7366 Intel Q6000 Η Micron Technology 3GB DDR2 1GB & 2GB Sticks Seagate Barracuda 320GB Sata hdd Nvidia 9500GT OCZ Stealth 500W PSU ΠΑ 20''Wide οθόνη TFT που λειτουργεί στα 1680 * 1050 res 32bit Θα ξέρουμε σίγουρα σε λίγο, όταν πάω να κλείσει ο υπολογιστής για τη νύχτα, πριν κάνω πρόκειται να κολλήσει στο παλιό μου ati2400pro κάρτα και στη συνέχεια να περιμένουμε μέχρι το πρωί και εκκίνησης μέχρι να δούμε αν θ να λάβετε το ίδιο αποτέλεσμα με αυτές τις γραμμές, τότε al γνωρίζουν ότι είναι ελαττωματικά άλλη κάρτα: (Αλλά αν δεν είναι η κάρτα είναι υπαίτια και εξακολουθώ να βλέπω αυτές τις γραμμές, ίσως η μητρική πλακέτα; Έχω αυτό το mobo τώρα τρέχει με 2 μετά ηχεί αυτό τελευταίους μήνες Tελoσπάvτωv, φαίνεται να σχετίζονται με το usb μπιπ, cos, αν δεν έχω συσκευές USB τότε θέσεις που συνδέονται με τις συνήθεις 1x μπιπ, τότε αν προσθέσω συσκευές USB, i πάρετε επιπλέον μετά το μπιπ, οπότε έχω 3 usbs συσκευές, έχω 3 μπιπ hehe, παράξενο ε. I dont Αλλά πιστεύω ότι έχει άμεση σχέση με αυτές τις έγχρωμες γραμμές που να είμαι τώρα. Όλα ήταν εντάξει για την 2400Pro, εκτός από αυτές μετά μπιπ, αλλά επειδή έχω προσθέσει τη νέα κάρτα, τότε αυτό είναι Τι συμβαίνει τώρα: ( Θα χρησιμοποιηθεί ένα αντι στατικό ιμάντα πάντα κατά την εγκατάσταση του υλικού, ώστε wouldnt έχουν σκοτωθεί την κάρτα i dont 'αυτόν τον τρόπο πιστεύω, είχε έρθει στην μετά και το κουτί ήταν σε πολύ dented σε μία πλευρά του, και η κάρτα ήταν περίπου που διακινούνται εντός το κουτί. thats δεσμεύεται να έχουν προκαλέσει κάποια βλάβη ίσως κάπως. χαιρετισμοί |
|
| |||
| |||
| Hmmmm ... 2 x σύντομο μπιπ θα δείχνουν RAM σφάλμα. Αν και από την περιγραφή, ακούγεται σαν ένα PSU πρόβλημα. Μόλις ελεγχθεί η specs του PSU σας και το διπλό 12v σιδηροτροχιών παραδώσει 36amps, έτσι ώστε θα πρέπει να είναι περισσότερο από επαρκείς για σας συστήσει. Ενημερώστε μας για το πώς θα αποκτήσετε με την 2400pro κάρτα. Εάν δεν υπάρχει καλύτερα, προσπαθήστε να καταργήσετε 1 x stick μνήμης RAM ή / και τους γύρω από την τήρηση swap σε μόλις μία κάθε φορά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η OCZ είναι αρκετά dodgy μονάδες, αλλά δεν αρκεί dodgy ότι θα προκαλέσει αυτό το πρόβλημα, υποψιάζομαι.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά, ναι νομίζω ότι μιλάμε για ένα χέρι το PSU πρόβλημα πριν από εσάς και συνιστάται Corsair 450w:), δυστυχώς, το κατάστημα να πάω με didn't έχει μία σε απόθεμα και έπρεπε να καταλήξει τόσο με την OCZ μάρκας, κάνει τη δουλειά πιστεύω ότι με μόνο και μόνο κάρτα setup. Είναι η κάρτα εδώ τώρα φαίνεται πως για άλλη μια φορά: (θέσει σε 2400Pro και ξεκινήσαμε και 1η εκκίνησης, δεν είναι μόνο ένας και μόνο ελάττωμα οπουδήποτε, που λειτουργούν όπως θα έπρεπε να είναι. Επίκλιση πιστεύω Αγόρασα δύο κακές κάρτες. Θα πρέπει να το στείλω πίσω μία ακόμη φορά και να πάμε με κάτι άλλο, θα είναι μια o / c 9600 ή 9800 πρότυπο αυτή τη φορά, τα χαρτιά είναι καλά Sturdy, έχουν τυλιχτεί γύρω από την υπόθεση των PCB και περικλείεται ανεμιστήρα σε σύγκριση με την 9500GT. Το έκανα ήδη προσπαθήσει ότι με το RAM, αλλά το μπιπ παραμένουν τα ίδια, μπιπ συμβεί μόνο όταν περισσότερο από 1 συσκευή USB είναι συνδεδεμένη. Μάθημα μάθει τη γνώμη μου, dont αγοράζουν φτηνά μέρη:) Χαιρετισμοί |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αιφνίδια εμφάνιση του Πολύ Χαμηλή Signal πταίσμα. | Garigoun | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 11 Αυγ 2009 20:57 |
| Πολύ περίεργο Υπολογιστών Fault | Θραύση | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 23 Απρ 2009 09:38 |
| PC γκρίνια ερωτήσεις | robina80 | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 9 Ιουλ 2008 08:30 |
| X800 pro Fault; | yoyoyo98 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 31 Ιαν 2008 00:40 |
| Και Πληκτρολόγιο Σύνδεση Fault | danalty31 | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 19 Δεκ. 2007 18:50 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |