![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozdrav svima, još jedan salamura ovdje
![]() Sam imao nekih problema sa gfx karticama ove posljednjih nekoliko tjedana. Ja kupio 4670 i da je pregrijavanja. Ja ga poslao nazad i sad imaju 9500GT 1GB verziju. Našto JA najprije čizma moj računalo nakon što ga je isključiti cijelu noć, a zatim po prvi boot od hladnoće, pa, tek što je čizme, ja dobiti ove neobično obojene linije punjenja cijelog zaslona, nemoguće je vidjeti što se događa na zaslonu Kad se to dogodi. 2. boot, onda to nije tako loše, oni su crno-bijele linije i ja mogu napraviti samo izvaditi o / s loading bar etc. tek onda na 3. čizma gore, ona ponovo postati normalne i theres no tragovi linija bilo gdje na ekranu. Nakon 3. boot, ako ja ponovo pokrenuti bilo koji iznos od vrijeme nakon toga. to nikad ne dogodi opet zatim na bilo kojem ponovno podizanje sustava. to se događa samo na dva 1. i 2. boot čizma iz hladno pokretanje računalo nakon što je isključeno cijelu noć. Ja dont shvatiti što je to uzrok ga pokreće samo onda fino sve u noći i teških 3d igre gdje kartica maxed out, ja dont dobiti bilo kakve nedostatke bilo koje vrste sigurno ne bih mogao imati kupili dvije loše grafičke kartice iz iste comapany da tvrtka play.com na putu, i ako netko ovdje koristi njih su ikad imali takvih loših odnosa?pozdravi My System: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Daj nam malo više informacija o vašem sustavu naočale
| |||
| |||
| Hi Phil, da se ispričavam naočale MSI MS-7366 Intel Q6000 Micron Technology 3GB DDR2 1GB i 2GB štapići SEAGATE BARRACUDA 320GB Sata hdd Nvidia 9500GT OCZ Stealth PSU 500w AOC 20''Wide TFT zaslon s prikazivanjem na 1680 * 1050 rezolucije 32bit Ja ću znati za siguran u nešto, kada idem u pričepiti dolje računalo za noći, prije nego što sam to ja će staviti u moj stari ati2400pro karticu, a zatim pričekajte to jutro i to čizma gore da vidi je li ja još uvijek dobiti isti efekt s tim linijama, zatim al znam da je drugi neispravnih kartica: (Ali, ako to nije krivnja na karticu i ja još uvijek vidim ove linije, možda matična ploča? Ja sam bio pokrenut ovaj mobo sada sa 2 post beeps ovu posljednjih nekoliko mjeseci anyways, čini se da se u svezi s USB beeps, cos ako nemam usb uređaja spojenih onda postovi sa normalnim 1x bip, onda ako dodam USB uređaja, i dobiti dodatni beeps post, tako da imam 3 usbs uređaje, ja dobiti 3 beeps hehe, čudno eh. Ali, ja dont misliti da ima izravne veze s ovim obojene linije koje sam uzimajući sada. Sve je u redu na 2400Pro pored onih beeps post, ali pošto sam dodao nove kartice, onda je ovo što sada događa: ( Koristio sam anti statični remen uvijek kada instalirate stvari, tako da su ubili wouldnt karticu na taj način ja dont misliti, to se dođe u post i okvir je vrlo reckast u jednu stranu, a za kartice je oko premještanja unutar okvir. koji su vezani za neke kinda uzrokovati oštećenje možda. pozdravi |
|
| |||
| |||
| Hmmmm ... 2 x kratkih beeps bi pokazuju RAM pogreške. Iako iz Vašeg opisa, što zvuči kao PSU problem. JA pravedan ček na vaše naočale PSU i dual 12V šina dostaviti 36amps, tako da bi trebalo biti više nego adekvatan za vaše postavljen. Javite nam kako vam se na sa 2400pro karticu. Ako nije bolje, pokušajte ukloniti 1 x stick RAM-a i / ili swap ih okolo imajući na samo jednu po jednu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The OCZ jedinice su prilično dodgy, ali ne dodgy dovoljno da bi uzrokovati ovaj problem, JA ono što je sumnjivo.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hi momački, ja mislim da mi ruke popričati o PSU problem prije nego što i ti preporučio gusar 450w:) nažalost trgovine idem s nije imati jedan na lageru i da je to kraj gore odlazeći sa OCZ marka, ne mislim da je posao sa samo single card setup. To je kartica ovdje sada izgleda opet: (staviti u 2400Pro i počeo ga i 1. boot, a ne jedan kvar bilo gdje, prikazuju onako kako bi trebao biti. Cant vjerovati ja kupio dva loša kartica. Morat će poslati ovaj opet natrag i idi sa nešto drugo, biti o / c 9600 ili 9800 standard ovaj put, dobro su ih cards čvrste, imaju slučaju omotano oko PCB i priložena ventilatora u odnosu na 9500GT. Ja sam već da pokušate s ovna, ali beeps ostaju iste, samo se dogoditi beeps kada više od 1 USB uređaj priključen. Naučila lekciju Mislim, ne kupiti jeftini dijelovi:) Pozdravi |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Sudden Pojava Very Low Signal kvara. | Garigoun | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 11. kolovoz 2009 20:57 |
| Vrlo osebujan Računalna Fault | Naljoskan | General Hardware Chat | 5 | 23. travanj 2009 09:38 |
| PC fault finding pitanja | robina80 | General Hardware Chat | 6 | 9. srpnja 2008 08:30 |
| X800 pro Fault? | yoyoyo98 | Graphics Cards & Monitors | 1 | 31 siječanj 2008 00:40 |
| Tipkovnicu i Login Fault | danalty31 | General Hardware Chat | 6 | 19. prosinac 2007 18:50 |
| Thread Tools | |
| |