![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi all, itt van egy másik csvz
![]() Van még néhány probléma gfx kártyákat az elmúlt néhány hét. Vettem egy 4670 volt, és hogy a túlmelegedés. küldtem vissza, és most egy 9500GT 1GB változat. Amikor az én első indítás után már le minden este, majd első indítás a hideg, jó, amint azt a csizmákat, hogy tudom ezeket a furcsa színű vonalak töltőanyagként teljes képernyőn, lehetetlen, hogy mi történik a képernyőn ha ez megtörténik. 2. indul, akkor isnt olyan rossz, de a fekete és a fehér vonalak és tudom, hogy csak az o / s loading bar stb. Csak akkor a 3. boot fel, és nem válhat ismét rendes és ott nincs nyoma a vonalak bárhol a képernyőn. Miután a 3. indul, ha minden újraindíthatod összege szer után. soha nem történik, akkor újra minden reboot. ez csak akkor történik meg a két boot 1. és 2. indítani hidegindítás után került le a számítógép egész éjszaka. I dont érti, mit csinál ez okozhatja azt, jól fut, akkor minden este, és a nehéz 3D játékokat, ahol kártya van maxed ki, i dont get any hibák semmilyen Én biztosan nem lehetett rossz vásárolt két grafikus kártyát ugyanolyan comapany hogy a társaság play.com az úton, és ha valaki itt használja őket, hogy ők valaha is volt olyan rossz kapcsolatában?üdvözlettel My System: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Adj egy kicsit több információ a rendszer specs
| |||
| |||
| Hi Phil, igen sajnálom specs van MSI MS-7366 Intel Q6000 A Micron Technology 3GB DDR2 1GB + 2GB Sticks Seagate Barracuda 320GB SATA HDD Nvidia 9500GT OCZ Stealth 500W tápegység AOC 20''Wide TFT képernyő futó 1680 * 1050 res 32bit Én tudom, biztos egy kicsit, ha én megyek le a számítógépre, az éjszakát, mielőtt én megyek ragaszkodni a régi kártya ati2400pro majd várni til reggel és boot ki, hogy ha még mindig ugyanazt a hatást ezeket a sorokat, majd az al tudják, hogy egy hibás kártyát: (De ha nem ez a kártya van a hiba és vagyok még mindig látni ezeket a sorokat, lehet, hogy az alaplap? Már működik ez a mobo most 2 post sípol ez elmúlt néhány hónapban Egyébként, úgy tűnik, hogy az usb kapcsolódó sípol, mert ha nincs usb eszközöket csatlakoztatni, akkor a normális hozzászólás 1x bip, aztán ha hozzá usb eszközök, I kap a külső utáni hangjelzést ad, így már 3 usbs eszközök, I get 3 sípol hehe, furcsa eh. De ne gondoljuk, hogy van közvetlen kapcsolatban, hogy ezek a színes vonalak vagyok kapok most. Minden OK volt a 2400Pro eltekintve e utáni sípol, de mivel nekem van Az új kártya, akkor ez mi történik most: ( Régebben egy anti statikus pánt mindig beszerelésénél cucc, így akar volna megölnie a kártyát úgy, hogy én dont gondol, meg is jön a posta és a doboz nagyon horpadt az egyik oldalon, és a kártya volt járkál belsejében a dobozba. thats kötve, hogy a kárt okozhat egyes kinda talán. üdvözlettel |
|
| |||
| |||
| Hmm ... 2 x rövid sípolás jelzi, hogy egy RAM hiba. Bár az Ön leírását, úgy hangzik, mint egy tápegység problémára. Most ellenőrizték a szemüveg meg a tápegység és a kettős 12V sín adja 36amps úgy, hogy nem lehet kisebb, mint a megfelelő létre. Let us know how you get on a 2400pro kártya. Ha nem jobb, próbálja meg eltávolítani 1 x Stick RAM és / vagy a swap őket körül tartva, hogy csak egyet. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az OCZ egységek nagyon agyafúrt, de nem elég agyafúrt, hogy ezt a problémát okozna, gyanítom.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Helló srácok, ez igen! Azt hiszem, viszont beszélni psu probléma előtt, és azt ajánlotta Corsair 450w:) sajnos a boltba megyek a didnt egy készlettel, és a végén megy az OCZ márkának, nem a munkát, azt hiszem, a Csak egyetlen kártya beállítása. Ez a kártya most úgy tűnik, ismét: (be-és 2400Pro kezdte 1. és indítás, és nem egyetlen hiba bárhol, fut, ahogy kellene lennie. Cant hiszem vásárolt két rossz kártyákat. Fog küldeni egy vissza ismét, és megyek valami más lesz az o / c 9600, vagy 9800 szabvány most, azok a kártyák is masszív, hogy az ügy körberagasztani a PCB és zárt fan összehasonlítva a 9500GT. Én már, hogy próbálja ki a kos, de sípol, ugyanazok maradnak, csak akkor fordulhat elő, ha sípol, több mint 1 USB eszköz van csatlakoztatva. Tanulsága azt hiszem, ne vásároljon olcsó részei:) Üdvözlettel |