![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי כולם, כבש עוד כאן
![]() יש לי קצת בעיות עם כרטיסי gfx זה בשבועות האחרונים. קניתי 4670 וזה היה overheating. שלחתי אותו בחזרה ועכשיו יש 9500GT 1GB גירסה. כשאני הראשונה אתחול המחשב שלי לאחר שהוא היה כבוי כל הלילה, אז מאוד קר מ האתחול הראשון, ובכן, בקרוב כפי המגפיים, אני מקבל שורות אלה מוזר coloured מילוי את המסך כולו, שלא ניתן לראות את מה שקורה על המסך כאשר זה קורה. 2 האתחול, לאחר מכן, isn't זה כל כך רע, הם שחור ולבן שורות ואני יכול פשוט להפוך את O / S טוען בר וכו '. ורק אז על 3 האתחול למעלה, האם זה נורמלי להיות שוב theres ללא עקבות שורות בכל מקום על גבי המסך. לאחר האתחול 3, אם אני אתחול מחדש בכל סכום של פעמים אחרי זה. זה לעולם לא יקרה שוב ואז בכל אתחול מחדש. זה קורה רק בשני אתחול 1 ו 2 מ אתחול קר להתחיל כבר אחרי המחשב כבוי כל הלילה. Dont אני מבין מה הוא עושה את זה כי זה פועל בסדר גמור אז כל הלילה וב כבד 3D משחקים שבהם כרטיס maxed החוצה, אני מקבל כל הפגמים dont מכל סוג אני בוודאי לא יכול יש לרכוש שני כרטיסים גרפיים רע מ באותו comapany כי החברה play.com דרך אגב, ואם מישהו כאן משתמש בהם, הם אי פעם היה כזה גרוע dealings?דרישת שלום המערכת שלי: פרד
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תן לנו קצת יותר מידע על מערכת מפרט
| |||
| |||
| פיל היי, הם כן מצטערים מפרט MSI MS-7366 אינטל Q6000 Micron Technology 3GB DDR2 1GB & 2GB מקלוני Seagate Barracuda 320GB SATA HDD Nvidia 9500GT OCZ התגנבות 500w PSU AOC 20''TFT מסך רחב להופעה ב 1680 * 1050 מיל 32bit אני יודע על בטוח ב קצת כאשר אני הולך לכבות את המחשב בלילה, לפני שאני הולך לעשות בבוקר המקל שלי הישן ati2400pro כרטיס ואז לחכות אל רקובב האתחול את זה כדי לראות אם אני עדיין מקבל את אותה השפעה עם שורות אלו, אז אל יודעים את זה אחרת היא פגומה כרטיס: (אבל אם היא לא הכרטיס הוא פגם ו AM עדיין רואה שורות אלו, אולי את לוח האם? הייתי מפעיל את זה עכשיו mobo עם 2 לכתוב beeps זה כמה חודשים אחרונים בכל מקרה, זה נראה USB קשורים את beeps, חסת עלים, אם אין לי התקני ה-USB מחובר ואז זה בדרך כלל עם הודעות 1x הביפ, אז אם אני מוסיף התקני ה-USB, אני לקבל את תוספת beeps לכתוב, אז יש לי 3 usbs מכשירים, אני מקבל 3 beeps hehe, מוזר אה. Dont אבל אני חושב שיש לו חיבור ישיר עם coloured שורות אלה, כי אני מקבל עכשיו. הכל היה בסדר על 2400Pro חוץ מאלה beeps לכתוב, אבל מאז יש לי הוסיף את כרטיס חדש, אז זה מה שקורה עכשיו: ( הייתי נגד סטטי תרסית תמיד בעת התקנת דברים, אז wouldnt הרגו את כרטיס dont ככה אני חושב, עשה את זה בא לכתוב את התיבה ואת היה מאוד משונן של צד אחד של זה, ואת הכרטיס היה מרגש בערך בפנים את התיבה. thats חייבים לגרום יש קצת אולי קצת נזק. דרישת שלום |
|
| |||
| |||
| Hmmmm ... 2 x קצר beeps היה להעיד על שגיאת זיכרון RAM. למרות התיאור שלך, זה נשמע כמו PSU בעיה. אני פשוט בדק את מפרט שלך PSU ואת הכפול 12v Rails לספק 36amps, כך צריך להיות יותר מאשר מתאימה את הגדרת. תן לנו כיצד אתה מקבל על כרטיס עם 2400pro. אם לא טוב יותר, נסה להסיר 1 x מקל של זיכרון RAM ו / או להחליף אותם מסביב כדי לשמור אחד בלבד בכל פעם. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OCZ של יחידות די מסוכן, אבל לא מסוכן מספיק שהם גורמים לבעיה זו, אני חושד.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, כן, אני חושב שאנחנו מדברים על היד של PSU את הבעיה לפני ואתה corsair 450w מומלץ:) לצערי אני הולך לחנות עם didn't יש במלאי והייתי חייב בסופו של דבר הולך עם המותג OCZ, עושה את העבודה אני חושב עם רק כרטיס אחד של תוכנית ההתקנה. זהו כרטיס כאן עכשיו זה נראה עדיין שוב: (להכניס 2400Pro והתחלתי אותו 1 האתחול, לא פגם אחד בכל מקום, לפעול כפי שהוא אמור להיות. לשפע מאמין קניתי שני כרטיסים רע. האם יש לשלוח את זה עוד פעם אחת אחורה עדיין וללכת עם משהו אחר, תהיה של O / C Standard 9600 או 9800 זה הזמן, הם גם אותם כרטיסי חסון, יש להם את התיק עטוף מסביב pcb ו מגודר מעריץ בהשוואה ל 9500GT. כבר עשיתי את זה עם ניסיון של רם, אבל beeps זהים, beeps לקרות רק כאשר יותר מ 1 התקן USB מחובר. שיעור למדו אני חושב, dont לקנות חלקים זולים:) דרישת שלום |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הופעה פתאומית של אות נמוך מאוד אשם. | Garigoun | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 11th אוגוסט 2009 20:57 |
| מאוד מוזר המחשב אשם | שברו | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 23 אפריל 2009 09:38 |
| המחשב אשם למצוא שאלות | robina80 | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 9th יולי 2008 08:30 |
| X800 פרו אשם? | yoyoyo98 | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 31 ינואר 2008 00:40 |
| לוח מקשים והכניסה אשם | danalty31 | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 19th דצמבר 2007 18:50 |
| שרשרת כלים | |
| |