mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Kortelės kaltas?

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 5, 2008, 15:21
Donorų grupės

Hi all, kitą marinatas čia

Man buvo kai su gfx korteles šią pastaruosius keletą savaičių problemas.

Nusipirkau 4.670 ir tai buvo perkaitimas. Mane pasiuntė jį atgal, ir dabar turi 9500GT 1GB versiją.

Kai aš pirmą kartą paleisti savo kompiuterį, kai jis buvo ne visą naktį, po pirmųjų batų nuo šalčio, ir, kai tik batus, man ces spalvos eilutes užpildyti visą ekraną, neįmanoma pamatyti tai, kas vyksta ekrane kai tai atsitiks.

2. boot, tada ji isnt so bad, jos yra juodos ir baltos linijos ir galiu tik padaro o / s Kraunasi baras ir pan.

tik tada 3. įkrauti, jis tampa normalus ir vėl Theres No linijų pėdsakų niekur ekrane. Po 3-boot, jei aš paleisti bet kokį kiekį kartų po to. niekada atsitiks, tada vėl bet reboot. ji tik būna dviejų 1. boot ir 2 batų iš po šalto variklio paleidimo metu kompiuteris buvo ne visą naktį.

I dont suprastų, ką daro šios priežasties jis veikia viskas gerai tada visą naktį ir sunkiųjų 3D žaidimus, kai kortelė yra maxed out, I dont gauti bet kokio pobūdžio defektų

tikrai aš negalėjau įsigijo du bloga Vaizdo plokštės iš paties comapany kad bendrovė yra play.com keliu, ir jei kas nors čia juos naudoja, kad jie kada nors buvo toks blogas santykiuose?

linkėjimai

Mano sistema: Fred

Procesorius (-iai):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Pagrindinė plokštė:
ASUS P5B Premium Vista Edition
RAM atmintis:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Graphics Card (-ai):
NVIDIA Gainward GTX260 GoldenSample
Garso plokštė:
Greičiau:)
Kietasis diskas (-ai):
WD 250 GB 16MB
Optical Drive (s):
LG DVD RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Aušinimas:
Xigmatek Dark Knight
Tinklas / Internetas:
3.6Mbps ADSL
Monitorius (-ai):
Targa 19 "TFT, plačiaekranis 16:9
Operacinė sistema (-os):
XP64Bit
Old Gruodis 5, 2008, 17:31
Donorų grupės

Duokite mums šiek tiek daugiau informacijos apie jūsų sistemą Specifikacijos
Taip pat jūs žinote, kas yra PSU langelis?
Ar pašalinti Ankstesnis grafika vairuotojai prieš įdiegiant naują kortelę ir naujas tvarkykles?

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Gruodis 5, 2008, 19:52
Donorų grupės

Hi Phil, taip Atsiprašome specifikacija yra

MSI MS-7366
Intel Q6000
Micron Technology 3GB DDR2 1GB & 2GB Lipdukai
Seagate Barracuda 320GB SATA HDD
Nvidia 9500GT
OCZ Stealth 500W PSU
AOC 20''Wide screen TFT važiuojant 1680 * 1050 res 32bit

Aš žinau tikrai ir truputį, kai aš einu išjungti kompiuterį ir naktį, kol Aš einu klijuoti mano senas ati2400pro kortelę ir tada laukti til ryte ir įkelti jį pamatyti, jei aš vis dar tokį patį poveikį su tomis linijomis, tada al žinau tai kita sugedusi kortele: (Bet jei tai nėra kortelės yra kaltas, ir matote vis dar esu šių eilučių, o gal plokštę?

Aš jau veikia ši MOBO dabar su 2 paštu pypsi tai pastaruosius kelis mėnesius bet kuriuo atveju, atrodo, kad USB susiję pypsi, cos, jei aš neturiu usb įrenginių, susietų tada ji žinutes su normalia 1x nepypsi, tada, jei aš įtrauksiu USB įrenginių, i Gauti papildomą paštu pypsi, kad turiu 3 Biuro standartai JAV prietaisai, gaunu 3 pypsi hehe, keista, eh. But i dont think, kuri turi tiesioginį ryšį su šiais spalvos linijomis, kad gaunu dabar.

Viskas buvo OK 2400Pro išskyrus pašto pypteli, bet kadangi aš pridėjo naują kortelę, tada tai Kas vyksta dabar: (

Aš anti statinius juosta visada diegiant stuff, todėl wouldnt žuvo kortelę way I dont think, ji atėjo į postą ir lauke buvo labai kliudė iš vienos pusės tai ir kortelė buvo judėti vidų langelį. Thats privalo turėti sukelti žalą kinda gal.

linkėjimai
Old Gruodis 6, 2008, 05:22
Donorų grupės

Hmmmm ... 2 x trumpas pypsi rodytų RAM klaida. Nors iš jūsų aprašymo, tai skamba kaip PSU problema. Aš tik patikrinti jūsų PSU specifikacijas ir dvigubas 12V bėgiai pristatyti 36amps, kad turėtų būti daugiau nei pakankamas Jūsų sukurti.

Praneškite mums apie tai, kaip galite tęsti darbą su 2400pro kortelė. Jei ne geriau, bandykite pašalinti 1 x Stick RAM ir / arba apsikeitimo aplink juos išlaikyti, kad tik vieną kartą.
Old Gruodis 6, 2008, 05:31
Donorų grupės

OCZ vienetai yra gana Dodgy, bet ne Dodgy pakankamai, kad jos galėtų sukelti šią problemą, manau.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Gruodis 6, 2008, 12:32
Donorų grupės

Hi guys, Yeah I think we ranka apie PSU problema kalbėti prieš jus rekomendavo Corsair 450W:), deja, aš einu į parduotuvę su didnt vieną iš rankų ir turėjo baigtis vyksta su OCZ gamintoją, tai manau, kad darbas su tik vieną kortelę setup.

Tai kortelę čia dabar, atrodo, dar kartą: (įdėti į 2400Pro ir pradėjo ją, o 1 boot, ne vienas defektas bet kur, veikia taip, kaip turėtų būti. Cant Believe I nupirko du blogai korteles.

Turės nusiųsti šią vieną atgal ir dar kartą eiti su kuo nors kitu, bus O / C 9600 arba standartinis 9.800 šį laiką jiems korteles ir tvirtas, jos atveju apvyniotas aplink pcb ir uždaros ventiliatorius, lyginant su 9500GT.

Aš jau išbandyti, kad iš su RAM, bet pypteli lieka tas pats, pypsi tik tada, kai daugiau nei 1 USB įrenginys yra prijungtas.

Pasimokyta Manau, dont buy cheap dalys:)

Linkėjimai
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.