mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Kartes vaina?

Reply

Thread Tools
Old Decembris 5, 2008, 15:21
Donors Group

Default Kartes vaina?

Hi all, citu sālījumi šeit

Man bija daži ar gfx kartēm šo pēdējo nedēļu problēmas.

Es nopirku 4.670 un tas bija pārkaršanu. Es nosūtīju atpakaļ un tagad ir 9500GT 1GB versiju.

Kad es pirmo boot manā datorā pēc tam, kad ir izsl visu nakti, tad pati pirmā boot no aukstuma, labi, tiklīdz tas zābaki, man šīs dīvainās krāsas līnijām aizpildot visu ekrānu, ir iespējams redzēt, kas notiek uz ekrāna kad tas notiek.

2. zābaku, tad tas isn't tik slikti, tie ir melnas un baltas līnijas un i var just make out o / s iekraušana bar utt.

tikai tad uz 3. boot uz augšu, tas kļūst par normālu atkal un theres no līniju pēdas jebkurā vietā uz ekrāna. Pēc 3. boot, ja es reboot jebkādu summu reizes pēc tam. tā nekad nav noticis atkārtoti, tad par katru reboot. tas notiek tikai uz diviem 1. zābaku un 2 boot no aukstas iedarbināšanas pēc dators ir pie visu nakti.

I dont saprastu, ko dara šis cēlonis, tā darbojas tikai naudas sodu, tad visu nakti un smago 3d spēles, karte ir izsmelts, i dont get any nekādu defektu

protams, es nevarētu iegādāties divus slikts grafikas kartes no paša comapany ka uzņēmums ir play.com ar citu, un, ja kāds šeit tās izmanto, ir tie kādreiz bija tik slikti darījumos?

sveicieni

Mana sistēma: Fred

Processor (s):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Motherboard:
Asus P5B Premium Vista Edition
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Graphics Card (s):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Sound Card:
Drīz:)
Hard Drive (s):
WD 250 GB 16MB
Optical Drive (s):
LG DVD RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Dzesēšana:
Xigmatek Dark Knight
Tīkla / Internets:
3,6 MB / sek ADSL
Monitor (s):
Targa 19 "TFT Widescreen 16:9
Operating System (s):
XP64Bit
Old Decembris 5, 2008, 17:31
Donors Group

Default Kartes vaina?

Dod mums mazliet vairāk informācijas par savu sistēmu specs
Arī jūs zināt, kas PSU ir kastē?
Vai tu atinstalēt iepriekšējo grafikas draiveri pirms instalēšanas jaunu karti un jauno draiveri?

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Decembris 5, 2008, 19:52
Donors Group

Default Kartes vaina?

Hi Phil, jā žēl specs ir

MSI MS-7.366
Intel Q6000
Micron Technology 3GB DDR2 1GB & 2GB Sticks
Seagate Barracuda 320GB HDD
Nvidia 9500GT
OCZ Stealth 500W
AOC 20''Wide screen TFT sācies 1.680 * 1.050 res 32bit

Es zinu tikai in mazliet, kad es dodos izslēgt datoru naktī, pirms es dodos uz iespraust savu veco ati2400pro karti un pēc tam jāgaida til rīta un zābaku to uz augšu, lai redzētu, vai es vēl saņemt tādas pašas sekas ar tām līnijām, tad al zināt, tas ir vēl viens kļūdains kartes: (Bet, ja tā nav karte ir pie vainas un esmu vēl redzēt šajās līnijās, varbūt mātesplate?

Man ir sagatavojusi un vadījusi šo MOBO tagad ar 2 post pīkstieni šo pēdējo dažu mēnešu laikā anyways, tas, šķiet, ir usb saistīts iepïkstas, cos, ja man nav usb ierīces, kas saistīts tad vietas ar parasto 1x pīkstiens, tad ja es pievienoju usb ierīces, i iegūt papildu pastu iepïkstas, tāpēc man ir 3 usbs ierīces, i Saņem 3 pīkstieni hehe, dīvaini eh. Bet i dont domāju, ka ir tieša saistība ar šīm krāsotu līniju, ka esmu kļūst tagad.

Viss bija ok par papildus 2400Pro no amata pīkstieni, bet kopš esmu pievienot jaunu karti, tad tas ir Kas notiek tagad: (

Es izmantots pret statisko siksnas vienmēr, kad instalējot stuff, lai wouldnt ir nogalinājuši karti tādā veidā i dont domāju, ka tomēr nāk pastu un kastē bija ļoti mazinājusies jo vienā pusē no tās, un karte virzās aptuveni iekšā ailē. thats pienākums ir radīt dažas kinda kaitējumu maybe.

sveicieni
Old 6 decembris 2008, 05:22
Donors Group

Default Kartes vaina?

Hmmmm ... 2 x īsi pīkstieni varētu norādīt RAM kļūda. Kaut arī no jūsu apraksta, tas izklausās PSU problēmu. Es tikai pārbauda jūsu PSU specs un divējāda 12v rails piegādāt 36amps, lai būtu vairāk nekā pietiekami, lai jūsu izveidota.

Ļaujiet mums uzzināt, kā jums par ar 2400pro karti. Ja ne labāk, mēģināt novērst 1 x pielipt RAM un / vai swap viņiem apkārt ieturot tikai vienam laikā.
Old 6 decembris 2008, 05:31
Donors Group

Default Kartes vaina?

OCZ vienības ir diezgan viltīgs, bet ne asprātīgs nepietiek, ka tie varētu izraisīt šo problēmu, man ir aizdomas.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 6 decembris 2008, 12:32
Donors Group

Default Kartes vaina?

Hi guys, yeah es domāju, ka mēs pasniedzam runājam par psu problēma pirms un jums iesaka Corsair 450W:) diemžēl veikalu eju ar didn't ir vienu akciju, un tā bija beigās notiek ar OCZ zīmolu, vai darbs es domāju, ka ar tikai vienu karti setup.

Tas karti šeit tagad šķiet atkal: (ievieš 2400Pro un sāka to un 1 boot, ne viens defekts jebkur, darbojas kā tam vajadzētu būt. Cant uzskatīt iegādājos divas sliktas kartes.

Būs jāsūta šo vienu atgriezties atkal un iet ar kaut ko citu, būs o / c 9.600 vai standarta 9.800 Šajā laikā tās kartes ir labi drukns, tās ir lieta aptīt ar PHB un slēgtās ventilatoru, salīdzinājumā ar 9500GT.

Es tā jau mēģināt, ka tās kopā ar aunu, bet iepïkstas paliek tas pats, iepïkstas tikai tad, ja vairāk nekā 1 USB ierīce ir pieslēgta.

Gaitā gūtā pieredze Es domāju, dont buy daļas:)

Sveicieni
Reply

Register

Bookmarks