![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cześć wszystkim innym pickle tutaj
![]() Miałem problemy z tej karty gfx ostatnich kilku tygodni. Kupiłem 4670 i że była przegrzania. i wysłania go z powrotem, a teraz mają 9500GT 1GB wersji. Podczas mojego pierwszego uruchamiania komputera po wyłączyć całą noc, a następnie uruchomić z pierwszych bardzo zimno, dobrze, szybko, jak to buty, ja dostać te dziwne kolorowe linie napełniania całym ekranie, to jest niemożliwe, aby zobaczyć co się dzieje na ekranie kiedy to nastąpi. 2-ga rozruchu, a następnie, it isnt so bad, są czarno-białe linie i mogę tylko dokonać O / S ładowanie bar etc. dopiero potem na 3. rozruchu, to się znowu normalna i theres żadnych śladów linii w dowolnym miejscu na ekranie. 3. Po rozruchu, jeśli ja restarcie wszelkie kwoty razy po tym. to nigdy nie zdarza się następnie ponownie na każdym restarcie systemu. dzieje się to tylko na dwóch 1-sze rozruchu i 2nd boot z zimnego startu po komputer został wyłączony przez całą noc. I dont zrozumieć to, co jest tego przyczyną to działa dobrze, a następnie całą noc w ciężkich 3D Games, gdzie karta jest maxed obecnie, i dont get wad wszelkiego rodzaju I na pewno nie mógłby nabyć dwie złe karty graficzne z samego comapany play.com, że spółka jest w drodze, i jeśli ktoś tu używa ich, czy oni kiedykolwiek takie złe relacje?pozdrowienia My System: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Daj nam nieco więcej informacji o systemie specyfikacją
| |||
| |||
| Phil Hi, tak przepraszam specyfikacji są MSI MS-7366 Intel Q6000 Micron Technology 3GB DDR2 1GB i 2GB Sticks Seagate Barracuda 320GB Sata Hdd Nvidia 9500GT OCZ Stealth 500W PSU AOC 20''ekran TFT Wide uruchomiony w 1680 * 1050 res 32bit Ja wiem na pewno w nieco kiedy idę do zamykania komputera na noc, przed i nie zamierzam trzymać w moje stare ati2400pro karty, a następnie poczekaj wobec rano i uruchomić go w celu sprawdzenia, czy i wciąż ten sam efekt z tych linii, a następnie al wiedzieć to innym wadliwe karty: (Ale jeśli nie jest to karta winy i jestem nadal widząc tych liniach, może płyta główna? I zostały uruchomione z tej Mobo teraz 2 post sygnały tego ostatniego kilka miesięcy anyways, to wydaje się być związane z usb sygnały, jeśli cos nie mam urządzenia USB podłączone to stanowisk z normalnymi 1x sygnał dźwiękowy, a następnie, jeśli mogę dodać urządzenia USB, i uzyskać dodatkowe sygnały post, więc mam 3 usbs urządzeń i uzyskać 3 sygnały hehe, dziwne eh. Ale ja dont pomyśleć, że ma bezpośredni związek z tymi kolorowymi linii jestem dostawanie się. Wszystko było ok na 2400Pro z wyjątkiem stanowiska sygnały, ale ponieważ mam dodane nowe karty, a następnie jest to whats dzieje teraz: ( Użyłem anty statyczne taśmy zawsze podczas instalacji stuff, więc wouldnt zabiły karty w ten sposób ja dont pomyśleć, to nie wchodzić po polu i było bardzo dużo w jednym dotąd w jej boku, a karta została poruszają się wewnątrz polu. thats związanie się powodować uszkodzenie może kinda. pozdrowienia |
|
| |||
| |||
| Hmmmm ... 2 x krótkie sygnały dźwiękowe będą wskazywać na błąd pamięci RAM. Chociaż z opisu, to brzmi jak PSU problemu. I just sprawdzeniu specyfikacji swojego PSU i podwójne szyny 12V wydaje 36amps, tak że powinno być więcej niż wystarczająca do utworzenia. Daj nam znać jak Wam się dostać na 2400pro z karty. Jeśli nie lepiej, spróbuj usunąć 1 x drążek RAM i / lub zamieniać je na utrzymanie tylko jednym naraz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W OCZ są bardzo sprytny, ale nie na tyle sprytny, że przyczyną tego problemu, jak sądzę.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cześć chłopaki, tak myślę, że ręce rozmawiać o PSU przed problemem i zalecane Corsair 450w:) niestety w sklepie i go mieć jeden z didnt w stanie i miała zakończyć się będzie z marki OCZ, nie myślę o pracy z tylko pojedyncze karty konfiguracji. Jest to karta tutaj teraz wydaje się jeszcze raz: (umieszczonych w 2400Pro i zaczął go i 1 boot, nie jedną wadę wszędzie, działa jak należy. Cant wierzą i Kupiliśmy dwa złe karty. Czy trzeba wysłać ten powrót i jeszcze raz go czymś innym, będzie O / C 9600 lub 9800 standardowych tej chwili ich karty są mocne, mają przypadku owinięta pcb i zamkniętych wentylatora w porównaniu do 9500GT. Zrobiłem już próby, które się z ram, ale pozostają te same sygnały, sygnały tylko wtedy, gdy więcej niż 1 urządzenie USB jest podłączony. Lekcja nauczyli Myślę, dont kupić tanie części:) Pozdrowienia |
![]() |
|
| Zakładki |