![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj všetkým, ďalšie cídidlo tu
![]() Mám nejaké problémy s GFX kariet tejto posledných niekoľko týždňov. Koupil jsem 4670 a že bol prehriatia. Poslal som ho späť a teraz majú 9500GT 1 GB. Verziu. Keď som sa najprv zaviesť počítač potom, čo bola takmer po celú noc, potom prvý boot z studená, ale akonáhle ho topánky, i tyhle divné farebných línií zaplnení celej obrazovky, je možné vidieť, čo sa deje na obrazovke keď sa to stane. 2. boot, potom je isnt tak zle, že sú čierne a biele čiary a môžem len aby sa na o / s vkladaním bar etc. až potom na 3. naběhnout stáva bežnou znova Nie je stopy linky kdekoľvek na obrazovke. Po 3. boot, aj keď rebootujte akákoľvek suma, ktorá po určitom čase. to nikdy nestane znova potom na každom reštarte. to sa deje len na dvoch boot 1. a 2. boot z studenom štarte po vypnutí počítača bolo celú noc. I dont pochopiť, čo sa robí preto, že beží v pohode, a potom celú noc v ťažkom 3D hier, kde je karta maxed von, i dont mať žiadne chyby akéhokoľvek druhu Určite som nemohol si zakúpili dve zlé grafické karty od rovnakého comapany play.com, že spoločnosť je na ceste, a ak niekto používa, sa im niekedy také zlé vzťahy?pozdravy Môj systém: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dajte nám trochu viac informácií o vašom systéme špecifikácie
| |||
| |||
| Phil Ahoj, áno, promiň špecifikácie sú MSI MS-7366 Intel Q6000 Micron Technology 3 GB DDR2 1GB & 2GB PALICE Seagate Barracuda 320GB SATA HDD Nvidia 9500GT OCZ Stealth 500w Psu AOC 20''TFT displej Veľký Beh na 1680 * 1050 res 32bit Ja viem určite v trochu, keď som ísť do vypnutia počítača na noc, ako som sa hodlám držať v mojom starom ati2400pro kartu a potom čakať, až ráno a boot to s cieľom zistiť, či aj naďalej dostávať rovnakú účinnosťou s týmito riadkami, potom viete, že je al iné chybné karty: (Ale ak to nie je karta je na vine a ešte som videl tieto riadky, možná na desce? Som bol spustený tento Mobo teraz s 2 post pípne tomto posledných mesiacoch tak ako tak, zdá sa byť usb súvisiace sa pípnutie, pretože aj keď nemajú žiadne USB zariadení pripojených potom miesta s normálnou 1x pípnutie, potom je-li pridať aj USB, aj získať extra po pípnutie, tak jsem 3 usbs zariadenia, dostanu 3 pípnutie hehe, podivné eh. Ale i dont myslieť, že má priamu súvislosť s týmito farebných liniek, ktoré som získal hneď. Všetko bolo v poriadku na 2400Pro okrem tých, ktoré sú po pípnutie, ale pretože som pridal novú kartu, potom je to Čo sa deje teraz: ( Použil som proti statickej popruh vždy pri inštalácii veci, takže by som sa zabil karty tak i dont myslieť, že si prišiel na post a krabice bola veľmi utrpela ujmu na jednej strane jej, a karty sa pohybujú okolo vnútri škatule. to je povinný mať spôsobiť niektoré možno trochu škoda. pozdravy |
|
| |||
| |||
| Hmmmm ... 2 x krátke pípnutie by naznačovať RAM chybu. Hoci sa z vášho opisu, že to znie ako PSU problém. Len kontrolovali špecifikácie vášho PSU a duálnou 12V koľajniciach dodať 36amper, takže by malo byť viac ako dostatočné pre vaše nastavenie. Dajte nám vedieť, ako sa dostať na 2400pro s kartou. Ak nie je lepšie, môžete sa pokúsiť odstrániť 1 x drevo RAM a / alebo swap je asi vedenia tesne jeden po druhom. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V OCZ jednotky sú docela prekérní, ale nie dosť riskantné, že by príčinou tohto problému, som podozrivý.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, jo myslím, že bychom strane hovoriť o PSU problém pred vami a odporučil Corsair 450w:) žiaľ v obchode i ísť s didnt mať jednu na sklade a musel skončiť ísť s OCZ značky, robí prácu i think so len jedinej karte Nastavenia. Ide o karty tu teraz sa zdá, ešte raz: (do 2400Pro a začal ho a 1. boot, nie je jediný defekt kdekoľvek, beží ako má byť. Cant veriť aj kúpil dve zlé karty. Bude musieť poslať túto späť ešte raz, a ísť s niečím iným, bude o / c 9600 alebo 9800 štandard tohto času, karty sú rovnako odolné, majú v prípade omotanie okolo PCB a uzavreté ventilátor v porovnaní s 9500GT. Urobil som už, že sa pokúsi s ram, ale pípanie zostávajú rovnaké, pípne len vtedy, keď viac ako 1 zariadenie USB je pripojené. Lekciu naučili si myslím, dont kupovať lacné diely:) Pozdravy |