мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

На картици? Тите?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 5. Нов 2008, 15:21
Донаторска Група

Default На картици? Тите?

Поздрав свима, још један саламура овде

Сам имао неких проблема са гфкс картицама ове последњих неколико недеља.

Ја купио 4670 и да је прегрејавања. Ја га послао назад и сад имају 9500ГТ 1ГБ верзију.

Нашто ЈА прво чизма мој рачунар након што га је искључити целу ноћ, а затим по први боот од хладноће, па, тек што је чизме, ја добити ове необично обојене линије пуњења целог екрана, немогуће је видети шта се дешава на екрану Кад се то деси.

2. боот, онда то није тако лоше, они су црно-беле линије и ја могу направити само извадити о / с лоадинг бар етц.

тек онда на 3. чизма сеттле, она поново постати нормалне и Тхереса но трагови линија било где на екрану. Након 3. боот, ако ја поново покренути било који износ од време након тога. то никад не деси опет затим на било којем поновно подизање система. то се дешава само на два 1. и 2. боот чизма из хладно покретање рачунар након што је искључено целу ноћ.

Ја донт схватити шта је то узрок га покреће само онда фино све у ноћи и тешких 3д игре где картица максед оут, ја донт добити било какве недостатке било које врсте

сигурно не бих могао да има купили две лоше графичке картице из исте цомапаны да фирма плаы.цом на путу, и ако неко овде користи њих су икад имали таквих лоших односа?

поздрави

Мы Сыстем: Фред

Процесор (и):
К6600 Г0@2.5ГХз 1.088в
Матичне плоче:
Асус П5Б Премиум Виста Едитион
РАМ меморија:
4ГБ Цорсаир КСМС2 ДДР2 @ 280Мхз
Графичка картица (е):
ГАИНУАРД ГолденСампле нВидиа ГТКС260
Соунд Цард:
Ускоро:)
Тврди диск (и):
УД 250 ГБ 16МБ
Оптички погон (е):
ЛГ ДВД-РУ САТА
Цасе / псу:
КМ Елите/ОЦЗ780МКСС
Хлађење:
Ксигматек Дарк Книгхт
Нетуорк / Интернет:
3.6мбпс АДСЛ -
Монитор (е):
Таргу 19 'ТФТ Широки екран 16:9
Оперативни систем (е):
КСП64Бит
Old 5. Нов 2008, 17:31
Донаторска Група

Дај нам мало више информација о вашем систему наочаре
Исто тако да ли знате шта псу је у кутији?
Јесте ли деинсталирам претходну графичке дривер пре инсталације нове картице и нове дривер?

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 5. Нов 2008, 19:52
Донаторска Група

Бок Пхил, да се извињавамо наочаре

МСИ МС-7366
Интел К6000
Мицрон Тецхнологы 3ГБ ДДР2 1ГБ и 2ГБ штапићи
СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 320ГБ Сата ХДД
НВИДИА 9500ГТ
ОЦЗ Стеалтх псу 500у
АОЦ 20''Уиде ТФТ екран са приказивањем на 1680 * 1050 резолуције 32бит

Ја ћу знати за сигуран у нешто, када идем у затворити доле рачунар за ноћи, пре него што сам то ја ће ставити у мој стари ати2400про картицу, а затим сачекате то јутро и то чизма сеттле да види је ли ја још увек добити исти ефекат с тим линијама, затим ал знам да је други неисправних картица: (Али, ако то није кривица на картицу и ја још увек видим ове линије, можда матична плоча?

Ја сам био покренут овај мобо сада са 2 пост беепс ову последњих неколико месеци аныуаыс, чини се да се у вези са УСБ беепс, цос ако немам усб уређаја спојених онда постови са нормалним 1кс бип, онда ако додам УСБ уређаја, и добити додатни беепс пост, тако да имам 3 усбс уређаје, ја добити 3 беепс хехе, чудно ех. Али, ја донт мислити да има директне везе са овим обојене линије које сам узимајући сада.

Све је у реду на 2400Про поред оних беепс пост, али пошто сам додао нове картице, онда је ово што сада догађа: (

Користио сам анти статични ремен увек када инсталирате ствари, тако да су убили уоулднт картицу на тај начин ја донт мислити, то се дође у пост и оквир је врло рецкаст у једну страну, а за картице је око премештања унутар оквир. који су везани за неке кинд изазвати оштећење можда.

поздрави
Old 6. Нов 2008, 05:22
Донаторска Група

Хмммм ... 2 кс кратких беепс би показују РАМ грешке. Иако из Вашег описа, што звучи као псу проблем. ЈА праведан чек на ваше наочаре псу и дуал 12В шина доставити 36ампс, тако да би требало бити више него адекватан за ваше постављен.

Јавите нам како вам се на са 2400про картицу. Ако није боље, покушајте да уклоните 1 кс стицк РАМ-а и / или суап их около имајући на само једну по једну.
Old 6. Нов 2008, 05:31
Донаторска Група

Тхе ОЦЗ јединице су прилично додгы, али не додгы довољно да би изазвати овај проблем, ЈА оно што је сумњиво.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 6. Нов 2008, 12:32
Донаторска Група

Бок момачки, ја мислим да ми руке ако разговарате о псу проблем пре него што и ти препоручио гусар 450у:) нажалост трговине идем са није имати један на лагеру и да је то крај сеттле идући са ОЦЗ марка, не мислим да је посао са само сингле цард сетуп.

То је картица овде сада изгледа опет: (ставити у 2400Про и почео га и 1. боот, а не један квар било где, приказују онако како би требао бити. Цант веровати ја купио два лоша картица.

Мораћете ће послати овај опет назад и иди са нешто друго, бити о / ц 9600 или 9800 стандард овај пут, добро су их цардс чврсте, имају случају омотан око ПЦБ и приложена вентилатора у односу на 9500ГТ.

Ја сам већ да покушате са овна, али беепс остају исте, само се десити беепс када више од 1 УСБ уређај прикључен.

Научила лекцију Мислим, не купити јефтини делови:)

Поздрави
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Судден Појава Веры Лоу Сигнал квара. Гаригоун Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 11 аугуст 2009 20:57
Врло осебујан Компјутерска? Тите Наљоскан Генерал Хардуаре Цхат 5 23 април 2009 09:38
ПЦ? Тите финдинг питања робина80 Генерал Хардуаре Цхат 6 9. јула 2008 08:30
Кс800 про? Тите? ыоыоыо98 Грапхицс Цардс & Мониторс 1 31 јануар 2008 00:40
Тастатуру и Логин? Тите даналты31 Генерал Хардуаре Цхат 6 19 децембар 2007 18:50
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц