![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhabalar, başka bir turşu burada
![]() Ben Gfx kartlar bu son birkaç haftadır bazı problemler oldu. Ben 4670 aldım ve fazla oldu. Ben geri gönderdi şimdi 9500GT 1GB sürümü var. Ben ilk açılış benim bilgisayar sonra, soğuk, çok, kısa süre sonra ilk açılış gece kapalı oldu bu botlar olarak, bu garip renkli çizgiler tüm ekranı doldurma almak, ne ekranda oluyor görmek mümkün değildir bu olur. 2. Önyükleme, daha sonra, bu kadar kötü sadece "o" yu çıkarmak, bunlar siyah ve beyaz çizgiler ve i isnt / bar vs yükleme var. ancak daha sonra 3. Önyükleme üzerine, tekrar normal bir hale ve hatları hiçbir iz Theres ekran üzerinde herhangi bir yere. 3. Önyükleme sonra, eğer bundan sonra kere herhangi bir miktar yeniden başlatın. bunu daha sonra yeniden başlatma konusunda olur olmaz. sonra bilgisayar bütün gece kapalı olmuştur sadece iki 1. açılış ve 2. önyükleme üzerinde soğuk itibaren olur. Ben sadece bütün gece ince ve ağır 3d oyunlar where kartı dışarı maxed runs bu neden yaptığını anlamak dont, i dont her türde hataları elde Ben kesinlikle aynı comapany iki kötü bir grafik kartı satın aldıysanız, couldn't Bu şirket bu arada play.com ve eğer kimse burada bunları kullanır, var onlar hiç böyle kötü bir ilişki vardı?saygılar Benim Sistemi: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bize biraz daha sistem özellikleri hakkında bilgi ver
| |||
| |||
| Selam Phil, evet üzgünüm özellikleri vardır MSI MS-7366 Intel Q6000 Micron Technology 3GB DDR2 1GB ve 2GB stickler Seagate Barracuda 320GB Sata HDD Nvidia 9500GT OCZ Stealth 500W PSU AOC 20''Geniş ekran TFT 1680 * 1050 RES 32bit çalışıyor Önce eski ati2400pro kartı kalmak ve sonra gidiyorum yapmak beklemek-e doğru sabah ve açılış bu kadar eğer hala aynı sonuca ulaşmak için emin için biraz zaman i gece bilgisayarı kapatın gidin bilecek Bu satır ile, daha sonra başka bir hatalı kart bilgileri el: (Ama bu kart değil sebep ve yine de, belki anakartın şu satırları görüyorum? Şimdi 2 sonrası bip sesi duyulur Bu son birkaç ay zaten bu mobo işletildiğinden varsa, için USB ve bip sesi duyulur ilgili görünüyor, marul Eğer hiçbir USB aygıtları daha sonra normal 1x bip sesi ile mesaj bağlı, daha sonra eğer USB aygıtları, i eklemek var Ben 3 usbs cihazlar var ekstra yazı bip sesi duyulur almak, i garip ha 3 bip sesi duyulur hehe alın. Ama i dont o şimdi alıyorum bu renkli çizgiler ile doğrudan bağlantısı var. Ve 2400Pro appart bu yazı bip sesi duyulur gelen her şey oldu tamam, fakat i yeni kartı eklediyseniz, bu nedir şimdi oluyor: ( Ben her zaman şeyler yükleyerek, böylece wouldnt yolu I dont düşündüğünüz kart öldürdün, bu yazı ve gelir mi kutuyu çok bunu tek taraflı olarak bereli, ve kart hakkında içinde hareket olduğu bir anti statik kayışı kullanılır kutuyu. şu biraz çok zarar belki neden var bağlı. saygılar |
|
| |||
| |||
| Hmmmm ... 2 adet kısa bip sesi duyulur bir RAM hata işaret ediyorum. Açıklama kimden rağmen, bir PSU sorunu gibi geliyor. Ben sadece ve PSU ve özellikleri kontrol çift 12v raylar, bu yüzden yeterli daha ayarlamak için daha fazla olmalıdır 36amps teslim. Nasıl bir 2400pro kart ile elde bildirin. Eğer daha iyi RAM ve çubuk x 1 kaldırmayı deneyin / veya tek bir anda tutulması etrafında onları takas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The OCZ birimleri güzel, ama çok tehlikeli yeter bu soruna neden olacak çok tehlikeli var, ben şüpheli.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Merhaba çocuklar, evet önce ve korsan 450w tavsiye:) ne yazık ki dükkan i didnt bir stok ve OCZ marka geliyorum kadar bitirmek için, iş yapar birlikte biz PSU sorun hakkında konuşmak el düşünmek ile düşünmek Sadece tek kart kurulum. Şimdi henüz daha çok kart burada: (2400Pro koymak ve ve 1. açılış değil, tek bir hata her yerde başlamış gibi olmalıdır çalışıyor. Cant iki kötü kartlarını satın inanıyoruz. Geri yine bu göndermek için olacak ve başka bir şey birlikte, bir o / bunları kartları iyi sağlam c 9600 veya standart 9800 Bu zaman olacaktır, bunlar 9500GT kıyaslanır durumda PCB civarında tamamladı ve kapalı hayranı var. Zaten bu kadar RAM, ama yaptım bip sesi duyulur aynı kalır, sadece bip sesi duyulur oldu zaman fazla 1 USB cihazı bağlı. Dersini I, dont ucuz parça satın düşünüyorum:) Saygılar |
![]() |
|
| Bookmarks |