менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Карти винен?

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 грудня 2008, 15:21
Донор групи

Привіт всім, тут інший маринад

У мене були деякі проблеми з картами GFX цьому за останні кілька тижнів.

Я купив 4670, і що було перегріву. Я послав його назад, і тепер 9500GT 1GB версії.

Коли я в перший мій завантаження комп'ютера після його Off всю ніч, то дуже перше завантаження з холодною, так скоро, як чобіт, я отримую ці дивні кольорові лінії, заповнивши весь екран, не можна, щоб побачити, що відбувається на екрані коли це відбудеться.

2nd Boot, то хіба це так погано, вони є чорними і білими лініями, і я можу просто розібрати O / S навантаження баром, тощо.

Тільки тоді на 3-й завантаженні, це стало нормою і Тереза ніяких слідів в будь-яку точку на екрані. Після 3-й завантаженні, якщо я перезавантаження будь-яку кількість разів після цього. воно ніколи не повторилося потім з будь-якого перезавантаження. це може відбутися тільки за двома 1st Boot і 2-й завантаження із запуском холодного двигуна після комп'ютер був Off всю ніч.

I Dont зрозуміти, що робити цієї справи він працює нормально, то все вночі і у важких 3D-ігор, де карти максимізувати, I Dont отримати будь-яких дефектів будь-якого роду

Звичайно, я не могла б закупити два погані графічних карт від тієї ж Едінец ця компанія є play.com до речі, і якщо хтось тут, використовує їх, чи були вони коли-небудь були такі погані відносини?

привіт

Моя система: Фред

Процесор (и):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Материнська плата:
ASUS P5B Premium Vista Edition
ОЗУ:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280Mhz
Графічна карта (и):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Звукова карта:
Скоро:)
Жорсткий диск (и):
WD 250 ГБ 16MB
Оптичний привід (и):
LG DVD RW SATA
Діло / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Охолодження:
Xigmatek Dark Knight
Мережі / Інтернет:
3.6Mbps ADSL
Монітор (и):
Targa 19 'TFT Widescreen 16:9
Операційна система (и):
XP64Bit
Old 5 грудня 2008, 17:31
Донор групи

Дайте нам трохи більше інформації про вашу систему, специфікації
Також ви знаєте, що БП в комплект?
Ви видаліть попередню графічних драйверів перед встановленням нових карт і нових драйверів?

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 5 грудня 2008, 19:52
Донор групи

Привіт Філ, та шкода специфікації

MSI MS-7366
Intel Q6000
Micron Technology 3GB DDR2 1GB & 2GB палички
Seagate Barracuda 320GB SATA HDD
Nvidia 9500GT
OCZ Stealth 500W PSU
AOC 20''Wide TFT екран працює на 1680 * 1050 Res 32bit

Я точно знаю, в трохи, коли я йду в Вимкніть комп'ютер на ніч, поки я буду дотримуватися в моїй старій карті ati2400pro, а потім чекати Тіль вранці та завантаження його бачити, якщо я до сих пір отримати той самий ефект з тими лініями, то аль знаю, що це інша несправних карт: (Але якщо це не карти з вини і все ще бачимо ці рядки, може бути, материнська плата?

Я був Запуск цієї плат тепер з посадами 2 сигналу останнього будь-якому разі кілька місяців, вона, здається, USB пов'язані подає звуковий сигнал, COS, якщо у мене немає USB-пристроїв, підключених то посади з нормальним 1x звуковий сигнал, а потім, якщо додати USB-пристрої, я Отримати додаткову посаду подає звуковий сигнал, так що я 3 USBs пристрою, я отримую 3 гудка Hehe, дивно так. Dont Але я думаю, що має прямий зв'язок з цими кольоровими лініями, що О. М. Отримання зараз.

Все було ОК на 2400Pro крім тих, посаду подає звуковий сигнал, але так як я додав нову карту, то це відбувається зараз Whats: (

Я використав анти статичний ремінь завжди при установці матеріал, так Wouldnt вбили Dont карту, яка, як я думаю, він прийшов на посаду і поле було дуже пом'ятий в один бік, і ця карта була пересування всередині скриньку. Thats зобов'язаний мати викликати деякі пошкодження, може бути, цікаве.

привіт
Old 6 грудня 2008, 05:22
Донор групи

Хммм ... 2 х коротких гудків буде вказувати на помилки пам'яті. Хоча на вашу опису, схоже, проблема БП. Я тільки що перевірив специфікації вашого блоку харчування та подвійного 12v рейок доставити 36amps, так що повинно бути більш ніж достатньо для ваших створена.

Дозвольте нам знати, як ви з 2400Pro карти. Якщо не краще, спробуйте видалити 1 X Stick пам'яті та / або поміняти їх місцями близько відповідно тільки з одного за раз.
Old 6 грудня 2008, 05:31
Донор групи

OCZ одиниці досить хитромудрий, але не достатня хитромудрий, що вони будуть причину цієї проблеми, я підозрюю.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 6 грудня 2008, 12:32
Донор групи

Привіт хлопці, та я думаю, що сторони говорять про БП і проблеми, перш ніж Ви рекомендували Corsair 450W:) На жаль, в магазині я йду з Didn't один на складі і було в кінцевому підсумку відбувається з брендом OCZ, робить роботу, я думаю, з тільки за одну установку картки.

Це карта тут тепер здається, ще раз: (покласти в 2400Pro і почали його і 1-й завантаженні, жодного дефекту в будь-якому місці, працює як і має бути. Нахиляє вірю я купила два погані карти.

Доведеться послати цього ще раз повернутися і піти з одним, будуть O / C 9600 або 9800 стандартних цей час їм карт також міцні, вони мають справу обертається навколо КСП, а також додаються вентилятора в порівнянні з 9500GT.

Я вже намагаються що із с ОЗУ, але сигнал залишаються тими ж, подає звуковий сигнал тільки тоді, коли це пов'язано більш ніж 1 USB-пристрій.

Урок я думаю, Dont купити дешево частин:)

Привіт
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.