![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт всім, тут інший маринад
![]() У мене були деякі проблеми з картами GFX цьому за останні кілька тижнів. Я купив 4670, і що було перегріву. Я послав його назад, і тепер 9500GT 1GB версії. Коли я в перший мій завантаження комп'ютера після його Off всю ніч, то дуже перше завантаження з холодною, так скоро, як чобіт, я отримую ці дивні кольорові лінії, заповнивши весь екран, не можна, щоб побачити, що відбувається на екрані коли це відбудеться. 2nd Boot, то хіба це так погано, вони є чорними і білими лініями, і я можу просто розібрати O / S навантаження баром, тощо. Тільки тоді на 3-й завантаженні, це стало нормою і Тереза ніяких слідів в будь-яку точку на екрані. Після 3-й завантаженні, якщо я перезавантаження будь-яку кількість разів після цього. воно ніколи не повторилося потім з будь-якого перезавантаження. це може відбутися тільки за двома 1st Boot і 2-й завантаження із запуском холодного двигуна після комп'ютер був Off всю ніч. I Dont зрозуміти, що робити цієї справи він працює нормально, то все вночі і у важких 3D-ігор, де карти максимізувати, I Dont отримати будь-яких дефектів будь-якого роду Звичайно, я не могла б закупити два погані графічних карт від тієї ж Едінец ця компанія є play.com до речі, і якщо хтось тут, використовує їх, чи були вони коли-небудь були такі погані відносини?привіт Моя система: Фред
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дайте нам трохи більше інформації про вашу систему, специфікації
| |||
| |||
| Привіт Філ, та шкода специфікації MSI MS-7366 Intel Q6000 Micron Technology 3GB DDR2 1GB & 2GB палички Seagate Barracuda 320GB SATA HDD Nvidia 9500GT OCZ Stealth 500W PSU AOC 20''Wide TFT екран працює на 1680 * 1050 Res 32bit Я точно знаю, в трохи, коли я йду в Вимкніть комп'ютер на ніч, поки я буду дотримуватися в моїй старій карті ati2400pro, а потім чекати Тіль вранці та завантаження його бачити, якщо я до сих пір отримати той самий ефект з тими лініями, то аль знаю, що це інша несправних карт: (Але якщо це не карти з вини і все ще бачимо ці рядки, може бути, материнська плата? Я був Запуск цієї плат тепер з посадами 2 сигналу останнього будь-якому разі кілька місяців, вона, здається, USB пов'язані подає звуковий сигнал, COS, якщо у мене немає USB-пристроїв, підключених то посади з нормальним 1x звуковий сигнал, а потім, якщо додати USB-пристрої, я Отримати додаткову посаду подає звуковий сигнал, так що я 3 USBs пристрою, я отримую 3 гудка Hehe, дивно так. Dont Але я думаю, що має прямий зв'язок з цими кольоровими лініями, що О. М. Отримання зараз. Все було ОК на 2400Pro крім тих, посаду подає звуковий сигнал, але так як я додав нову карту, то це відбувається зараз Whats: ( Я використав анти статичний ремінь завжди при установці матеріал, так Wouldnt вбили Dont карту, яка, як я думаю, він прийшов на посаду і поле було дуже пом'ятий в один бік, і ця карта була пересування всередині скриньку. Thats зобов'язаний мати викликати деякі пошкодження, може бути, цікаве. привіт |
|
| |||
| |||
| Хммм ... 2 х коротких гудків буде вказувати на помилки пам'яті. Хоча на вашу опису, схоже, проблема БП. Я тільки що перевірив специфікації вашого блоку харчування та подвійного 12v рейок доставити 36amps, так що повинно бути більш ніж достатньо для ваших створена. Дозвольте нам знати, як ви з 2400Pro карти. Якщо не краще, спробуйте видалити 1 X Stick пам'яті та / або поміняти їх місцями близько відповідно тільки з одного за раз. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OCZ одиниці досить хитромудрий, але не достатня хитромудрий, що вони будуть причину цієї проблеми, я підозрюю.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, та я думаю, що сторони говорять про БП і проблеми, перш ніж Ви рекомендували Corsair 450W:) На жаль, в магазині я йду з Didn't один на складі і було в кінцевому підсумку відбувається з брендом OCZ, робить роботу, я думаю, з тільки за одну установку картки. Це карта тут тепер здається, ще раз: (покласти в 2400Pro і почали його і 1-й завантаженні, жодного дефекту в будь-якому місці, працює як і має бути. Нахиляє вірю я купила два погані карти. Доведеться послати цього ще раз повернутися і піти з одним, будуть O / C 9600 або 9800 стандартних цей час їм карт також міцні, вони мають справу обертається навколо КСП, а також додаються вентилятора в порівнянні з 9500GT. Я вже намагаються що із с ОЗУ, але сигнал залишаються тими ж, подає звуковий сигнал тільки тоді, коли це пов'язано більш ніж 1 USB-пристрій. Урок я думаю, Dont купити дешево частин:) Привіт |