![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Catalyst контролен център, няма да ми признаят гигабайт HD 4850 получавам това съобщение: Особеностите в Catalyst контролен център Основна цел не поддържат активни в момента графики процесор. и когато се стартира разширено екрана нищо не се случва ... на gpu работи добре, но не мога да overclock и т.н., т.н. Тя е работил добре, докато не ги деинсталиран за Omega драйвери. Но откакто имам Catalyst Контролен център пак тя просто навик товар |
|
| |||
| |||
| Аз може да е в ляво поле, но се използват Vista 64? Не бих могла да получи CCC да тече на всички с моята Vista64. Аз не знам дали не те определят проблема като просто се отказах на всички творчески лаборатории софтуер. |
|
| |||
| |||
| Не, аз съм с XP 32 късче. |
|
| |||
| |||
| влязохте право CCC? Айв имали много проблеми с CCC. например, когато се инсталират 8,7, 8,10 и 8,11, те просто wouldnt отворен. така че просто използвайте 8,8 и остана с него. опитайте преинсталирането на нея и като гарантира, че имате XP 32 битова версия. Също така, имате ли право дисплея шофьор? опитате да изтеглите пълния катализатор апартамент, тъй като неговите известни проблеми с различна версия смесени заедно. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Актуализация на ATI Catalyst драйвери? | evilfantasy | Графика на карти & Монитори | 7 | 18 май 2009 г. 13:10 |
| ATI Catalyst (CCC мисля ..) не се инсталира правилно | dom96 | Мултимедия & Codecs | 8 | 11 Feb 2009 13:55 |
| Не може да се отвори Catalyst контролен център 8,11 | grumpygamer | Мултимедия & Codecs | 2 | 26 ноември 2008 12:46 |
| PC Goes бум, когато аз свържете Ethernet кабел | makinde | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 8мо Sep 2008 14:38 |
| Контрол Инженеринг Win2000/Remote контрол Софтуер, Отивате Мрежата | 597 | Общи Софтуер Чат | 1 | 28 ноември 2007 13:19 |
| Нишка Инструменти | |
| |