menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Catalyst Control Center. Da Da Da ... Boom Boom ...

Reply

Thread Nástroje
Old 9 ledna 2009, 22:01
Člen Skupina

Default Catalyst Control Center. Da Da Da ... Boom Boom ...

Catalyst Control Center neuzná mé Gigabyte HD 4850 jsem si tuto zprávu:
Funkce v Catalyst Control Center Základní zobrazení nepodporují aktivní grafický procesor. a když jsem spuštění pokročilých názor, nic se neděje ... na GPU pracuje dobře, ale nemohu přetaktování, atd, atd. Bylo to v pořádku, dokud jsem jim odinstalovány pro Omega Drivers. Ale od té doby mám Catalyst Control Center a znovu jej prostě zvyklý zatížení
Old 10 leden 2009, 10:43
Dárce Skupina

I lze v levém poli, ale používáte Vista 64? Nemohl jsem se dostat CCC spustit vůbec s mým Vista64. Nevím, zda je či není stanovena problému, jsem dal na všechny Creative Labs software.
Old 11 leden 2009, 20:25
Člen Skupina

Kdepak, já jsem s použitím XP 32 bit.
Old 12 leden 2009, 13:25
Člen Skupina

jste se dostali právo CCC? IVE měl mnoho problémů s CCC. Například, když jsem nainstalován 8,7, 8,10 a 8,11, jenom bych otevřít. takže stačí použít i 8,8 a držet se ho. zkuste to znovu a ujistit se máte XP 32 bit verzi. také, máte právo displeji ovladače? zkuste stáhnout plnou katalyzátor apartmá, protože její známá svými problémy s jinou verzi smíchají.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Update ATI Catalyst ovladače? evilfantasy Graphics Cards & Monitory 7 18. května 2009 13:10
ATI Catalyst (CCC myslím ..) není instalace správně dom96 Multimedia & Kodeky 8 11. únor 2009 13:55
Nelze otevřít Catalyst Control Center 8.11 grumpygamer Multimedia & Kodeky 2 26. listopadu 2008 12:46
PC Goes boom kdykoli jsem připojit ethernet kabel makinde Sítě, Modemy & VoIP 3 8. Září 2008 14:38
Řídicí techniky Win2000/Remote Ovládací software, který bude síť 597 Obecné Software Chat 1 28. listopadu 2007 13:19
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.