![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Catalyst Control Center neuzná mé Gigabyte HD 4850 jsem si tuto zprávu: Funkce v Catalyst Control Center Základní zobrazení nepodporují aktivní grafický procesor. a když jsem spuštění pokročilých názor, nic se neděje ... na GPU pracuje dobře, ale nemohu přetaktování, atd, atd. Bylo to v pořádku, dokud jsem jim odinstalovány pro Omega Drivers. Ale od té doby mám Catalyst Control Center a znovu jej prostě zvyklý zatížení |
|
| |||
| |||
| I lze v levém poli, ale používáte Vista 64? Nemohl jsem se dostat CCC spustit vůbec s mým Vista64. Nevím, zda je či není stanovena problému, jsem dal na všechny Creative Labs software. |
|
| |||
| |||
| Kdepak, já jsem s použitím XP 32 bit. |
|
| |||
| |||
| jste se dostali právo CCC? IVE měl mnoho problémů s CCC. Například, když jsem nainstalován 8,7, 8,10 a 8,11, jenom bych otevřít. takže stačí použít i 8,8 a držet se ho. zkuste to znovu a ujistit se máte XP 32 bit verzi. také, máte právo displeji ovladače? zkuste stáhnout plnou katalyzátor apartmá, protože její známá svými problémy s jinou verzi smíchají. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Update ATI Catalyst ovladače? | evilfantasy | Graphics Cards & Monitory | 7 | 18. května 2009 13:10 |
| ATI Catalyst (CCC myslím ..) není instalace správně | dom96 | Multimedia & Kodeky | 8 | 11. únor 2009 13:55 |
| Nelze otevřít Catalyst Control Center 8.11 | grumpygamer | Multimedia & Kodeky | 2 | 26. listopadu 2008 12:46 |
| PC Goes boom kdykoli jsem připojit ethernet kabel | makinde | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 8. Září 2008 14:38 |
| Řídicí techniky Win2000/Remote Ovládací software, který bude síť | 597 | Obecné Software Chat | 1 | 28. listopadu 2007 13:19 |
| Thread Nástroje | |
| |