μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Καταλύτης Κέντρο Ελέγχου. Da Da Da ... Boom Boom ...

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9 Γενάρη 2009, 22:01
Μέλος Ομάδα

Default Καταλύτης Κέντρο Ελέγχου. Da Da Da ... Boom Boom ...

Καταλύτης Κέντρο Ελέγχου δεν θα αναγνωρίσει μου Gigabyte HD 4850 να βρω αυτό το μήνυμα:
Τα χαρακτηριστικά του Catalyst Control Center Βασικές άποψη δεν υποστηρίζουν την ενεργή επεξεργαστή γραφικών. και όταν θα ξεκινήσει προχωρημένη άποψη, δεν γίνεται τίποτα ... η gpu έργων πρόστιμο αλλά δεν μπορώ να το overclock, κλπ, κλπ. Ήταν ωραία εργασίας μέχρι να απεγκαταστήσει τους για την Omega Drivers. Αλλά από τότε που πήρα Καταλύτης Κέντρο Ελέγχου και πάλι απλώς συνηθίζει φορτίο
Old 10 Ιανουαρίου, 2009, 10:43
Ομάδα Δωρητών

I, μπορεί να αφεθεί στον τομέα, αλλά χρησιμοποιείτε Vista 64; Δεν θα μπορούσα να πάρετε CCC να τρέχει σε όλα με τα δικά μου Vista64. Δεν ξέρω αν έχουν είτε δεν έχουν καθοριστεί ως το πρόβλημα απλά έδωσε σε όλους Creative Labs λογισμικού.
Old 11 Ιανουαρίου, 2009, 20:25
Μέλος Ομάδα

Όχι, είμαι με τη χρήση XP 32 bit.
Old 12 Ιανουαρίου 2009, 13:25
Μέλος Ομάδα

βρήκες το δικαίωμα CCC; IVE είχε πολλά προβλήματα με το CCC. για παράδειγμα, όταν θα εγκατασταθεί 8.7, 8.10 και 8.11, το μόνο που wouldnt ανοικτή. Γι 'αυτό και μόνο χρήση και 8,8 κολλήσει με αυτό. δοκιμάστε την επανεγκατάσταση το θέμα και να είστε σίγουροι ότι έχουν την XP 32 bit έκδοση. Επίσης, έχετε το δικαίωμα οδήγησης οθόνης; δοκιμάστε το κατέβασμα του καταλύτη πλήρη σουίτα διότι είναι γνωστό ότι έχουν τα προβλήματα με διαφορετική έκδοση αναμειχθεί.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.