![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Catalyst Control Centar neće prepoznati moje gigabajt HD 4850 dobivam ovu poruku: Značajke u Catalyst Control Center Basic pogled ne podržavaju aktivne grafiku procesor. i kad sam pokrenuti napredni pogled, ništa se ne događa ... GPU radi na fine ali ja ne mogu overclock, itd, itd. Bilo je u redu dok ne rade deinstaliran ih za Omega Drivers. Ali otkad sam dobio Catalyst Control Center to opet samo navika opterećenje |
|
| |||
| |||
| JA svibanj biti u lijevom polju, ali se koristite Vidik 64? JA mogao ne dobiti CCC prikazivati na svim sa mojim Vista64. Ne znam da li ili ne oni popravio problem kao JA pravedan je dao gore na svim kreativnim Labs softvera. |
|
| |||
| |||
| Nope, Im 'koristeći XP 32 bit. |
|
| |||
| |||
| Jeste li dobili pravo CCC? Ive imali mnogo problema sa CCC. Na primjer, kada sam instalira 8,7, 8,10 i 8,11, oni pravedan wouldnt otvoren. tako da sam samo 8,8 koristiti i štap sa Internet. ga i pokušajte ponovno instalirajte i provjerite imate li xp 32 zalogaj inačici. Također, imate pravo display driver? pokušajte preuzeti punu katalizator suite jer je poznato da ima problema s različitih verzija mješoviti zajedno. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Update ATI Catalyst driveri? | evilfantasy | Graphics Cards & Monitors | 7 | 18. svibnja 2009 13:10 |
| ATI Catalyst (CCC mislim ..) nije ispravno instaliranje | dom96 | Multimedija i kodeci | 8 | 11. veljača 2009 13:55 |
| Cannot open Catalyst control center 8,11 | grumpygamer | Multimedija i kodeci | 2 | 26. studeni 2008 12:46 |
| PC Goes bum ja svaki put kad spojite Ethernet kabel | makinde | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 8. Sep 2008 14:38 |
| Control Engineering Win2000/Remote Control Software, Going Network | 597 | Općenito Software Chat | 1 | 28. studeni 2007 13:19 |
| Thread Tools | |
| |