kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Catalyst Control Center. Da Da Da ... Boom Boom ...

Reply

Téma eszközök
Old Január 9, 2009, 22:01
Csoport tagja

Default Catalyst Control Center. Da Da Da ... Boom Boom ...

Catalyst Control Center nem ismeri el az én Gigabyte HD 4850, I get this message:
A funkciók a Catalyst Control Center Basic céljából nem támogatják az aktív grafikus processzor. és amikor elindítom a fejlett véli, nem történik semmi ... A GPU működik jól, de én nem overclock, stb, stb működik jól, amíg nem távolítja el őket az Omega Drivers. De azóta én Catalyst Control Center ismét csak szokás terhelés
Old Január 10, 2009, 10:43
Donor Group

Lehet, hogy a bal oldali mezőben, de ha használ Vista 64? Nem tudtam CCC futtatni minden az én Vista64. Nem tudom, függetlenül attól, hogy rögzített a probléma, mint én most adtam fel az összes Creative Labs szoftver.
Old Január 11, 2009, 20:25
Csoport tagja

Nem, én használ XP 32 bites.
Old Január 12, 2009, 13:25
Csoport tagja

Did you get a jogot CCC? ive sok probléma CCC. például, ha telepített 8,7, 8,10 és 8,11, csak akar megnyitni. Így hát csak használja, és 8,8 Stick vele. try újratelepítése, és gondoskodjanak arról, akkor az XP 32 bites változat. is, van-e joga display driver? próbálja letölteni a teljes katalizáló suite, mert az ismert, hogy gondok vannak a különböző változat keverhető össze.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.