![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Catalyst Control Center nem ismeri el az én Gigabyte HD 4850, I get this message: A funkciók a Catalyst Control Center Basic céljából nem támogatják az aktív grafikus processzor. és amikor elindítom a fejlett véli, nem történik semmi ... A GPU működik jól, de én nem overclock, stb, stb működik jól, amíg nem távolítja el őket az Omega Drivers. De azóta én Catalyst Control Center ismét csak szokás terhelés |
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy a bal oldali mezőben, de ha használ Vista 64? Nem tudtam CCC futtatni minden az én Vista64. Nem tudom, függetlenül attól, hogy rögzített a probléma, mint én most adtam fel az összes Creative Labs szoftver. |
|
| |||
| |||
| Nem, én használ XP 32 bites. |
|
| |||
| |||
| Did you get a jogot CCC? ive sok probléma CCC. például, ha telepített 8,7, 8,10 és 8,11, csak akar megnyitni. Így hát csak használja, és 8,8 Stick vele. try újratelepítése, és gondoskodjanak arról, akkor az XP 32 bites változat. is, van-e joga display driver? próbálja letölteni a teljes katalizáló suite, mert az ismert, hogy gondok vannak a különböző változat keverhető össze. |