mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Catalyst Control Center. Da Da Da ... Boom Boom ...

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 9, 2009, 22:01
Narys

Default Catalyst Control Center. Da Da Da ... Boom Boom ...

Catalyst Control Center nepripažins Mano Gigabyte HD 4850 I get this message:
Ir Catalyst Control Center Pagrindinis peržiūrėti funkcijas nepalaiko šiuo metu aktyviai grafikos procesorių. ir kai noriu paleisti Išplėstinė nuomone, niekas nevyksta ... GPU veikia gerai, bet aš negaliu overclock ir tt, ir tt Ji dirbo gerai, kol aš pašalinta juos Omega drivers. Bet gavau nuo kada Catalyst Control Center vėl jis tiesiog nieko nevyksta
Old Sausis 10, 2009, 10:43
Donorų grupės

Aš gali būti kairėje srityje, bet jūs naudojate Vista 64? I couldn't get BMK skaičiuoti ne visi mano Vista64. Nežinau, ar jie nustatyti problemą, kaip aš ką tik atidavė visas Creative Labs programinės įrangos.
Old Sausis 11, 2009, 20:25
Narys

Nope, I'm using XP 32 bit.
Old Sausis 12, 2009, 13:25
Narys

sužinojote teisę BMK? IVE turėjo daug problemų su BMK. Pavyzdžiui, kai aš įdiegtas 8,7, 8,10 ir 8,11, jie tiesiog wouldnt atidaryti. todėl aš tiesiog naudokite 8.8 ir klijuoti su juo. Pabandykite iš naujo įdiegti jį ir įsitikinkite, turite XP 32 bitų versija. Be to, turite teisę ekranų? pabandykite atsisiųsti visą komplektą katalizatorius, nes jos žinomos turėti problemų su kita versija sumaišyti.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.