![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Catalyst Control Center nu va recunoaşte meu Gigabyte HD 4850 I a lua acest mesaj: Caracteristicile în Catalyst Control Center de bază vedere nu acceptă în mod curent activ procesor grafic. şi când am lansa avansat vedere, nu se întâmplă nimic ... GPU lucrări de bine, dar nu pot să overclock, etc, etc A fost bine până când am de lucru dezinstalată le pentru Omega Drivers. Dar de când m-am Catalyst Control Center-l din nou doar obiceiul de încărcare |
|
| |||
| |||
| I poate fi lăsat în domeniu, dar sunt ai folosind Vista pe 64? Nu am putut obţine CCC pentru a se executa la toate mea cu Vista64. Nu ştiu dacă au sau nu fix problema ca am dat pe toate Creative Labs software. |
|
| |||
| |||
| Nu, sunt folosiţi XP 32 bit. |
|
| |||
| |||
| l-ai luat dreptul de CCC? ive a avut multe probleme cu CCC. de exemplu, când am instalat 8.7, 8.10 şi 8.11, ei doar wouldnt deschis. asa ca am doar 8.8 si stai cu el. încercaţi să reinstalaţi-o şi asigurându-vă că aveţi versiunea XP 32 bit. De asemenea, aveţi dreptul de conducător auto de afişare? încercaţi să descărcaţi complet catalizator suitei sale, pentru că ştie să aibă probleme cu diferite versiune amestecate. |