menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Catalyst Control Center. Da Da Da ... Boom Boom ...

Reply

Thread Tools
Old 9 januára 2009, 22:01
Člen Skupina

Catalyst Control Center neuzná mojej Gigabyte HD 4850 som si túto správu:
Funkcia v Catalyst Control Center Základné zobrazenie nepodporujú aktívny grafický procesor. a když jsem spustení pokročilých názor, nič sa nedeje ... na GPU pracuje dobre, ale nemôžem přetaktování, atd, atd Bolo to v poriadku, kým som im odinstalování pre Omega Drivers. Ale od tej doby mám Catalyst Control Center a opätovne ho jednoducho zvyknutý zaťaženie
Old 10 január 2009, 10:43
Darcu Skupina

I možno v ľavom poli, ale používate Vista 64? Nemohol som sa dostať CCC spustiť vôbec s mojím Vista64. Neviem, či je alebo nie je stanovená problému, som dal na všetky Creative Labs softvér.
Old 11 január 2009, 20:25
Člen Skupina

Kdepak, já jsem s použitím XP 32 bit.
Old 12 január 2009, 13:25
Člen Skupina

ste sa dostali právo CCC? IVE mal veľa problémov s CCC. Napríklad, keď som nainštalovaný 8,7, 8,10 a 8,11, jenom bych otvoriť. takže stačí použiť aj 8,8 a držať sa ho. skúste to znova a uistiť sa máte XP 32 bit verziu. tiež, máte právo displeji ovládača? skúste stiahnuť plnú katalyzátor apartmá, pretože jej známa svojimi problémami s inou verziu zmiešajú.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.