![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Catalyst Control Center neuzná mojej Gigabyte HD 4850 som si túto správu: Funkcia v Catalyst Control Center Základné zobrazenie nepodporujú aktívny grafický procesor. a když jsem spustení pokročilých názor, nič sa nedeje ... na GPU pracuje dobre, ale nemôžem přetaktování, atd, atd Bolo to v poriadku, kým som im odinstalování pre Omega Drivers. Ale od tej doby mám Catalyst Control Center a opätovne ho jednoducho zvyknutý zaťaženie |
|
| |||
| |||
| I možno v ľavom poli, ale používate Vista 64? Nemohol som sa dostať CCC spustiť vôbec s mojím Vista64. Neviem, či je alebo nie je stanovená problému, som dal na všetky Creative Labs softvér. |
|
| |||
| |||
| Kdepak, já jsem s použitím XP 32 bit. |
|
| |||
| |||
| ste sa dostali právo CCC? IVE mal veľa problémov s CCC. Napríklad, keď som nainštalovaný 8,7, 8,10 a 8,11, jenom bych otvoriť. takže stačí použiť aj 8,8 a držať sa ho. skúste to znova a uistiť sa máte XP 32 bit verziu. tiež, máte právo displeji ovládača? skúste stiahnuť plnú katalyzátor apartmá, pretože jej známa svojimi problémami s inou verziu zmiešajú. |