![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Catalyst Control Center не визнають мою Gigabyte HD 4850 з'являється таке повідомлення: Особливості в Catalyst Control Відкрити центр Основного не підтримують активну графічного процесора. І коли я почала розширений погляд, нічого не відбувається ... GPU працює відмінно, але я не можу розігнати, і т.д., і т.д. Було працює нормально, поки я не видалив їх для Omega Drivers. Але з тих пір я Catalyst Control Center знову тільки звичай навантаження |
|
| |||
| |||
| Може бути, я в лівому полі, але ви використовуєте Vista 64? Я не міг отримати СТС працювати на все з мого Vista64. Я не знаю чи вони чи ні проблема вирішена, як я просто махнув на все програмне забезпечення Creative Labs. |
|
| |||
| |||
| Ні, я використовую XP 32 біт. |
|
| |||
| |||
| Ви отримуєте право СТС? Ive було багато проблем з КХЦ. Наприклад, коли я встановив 8.7, 8.10 та 8.11, вони просто Wouldnt відкритим. так що я просто використовуйте 8,8 і дотримуйтесь його. спробуйте поміняти його і переконавшись, у вас XP 32-бітна версія. Крім того, ви маєте право драйвером дисплея? спробуйте завантажити повний набір каталізаторів, оскільки його як відомо, проблеми з різними версіями разом. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Оновлення драйверів ATI Catalyst? | evilfantasy | Графічні карти & Монітори | 7 | 18 травня 2009 13:10 |
| ATI Catalyst (СТС я думаю ..) не є правильною установці | dom96 | Мультимедіа & кодеки | 8 | 11 лютого 2009 13:55 |
| Не вдається відкрити Catalyst Control Center 8.11 | grumpygamer | Мультимедіа & кодеки | 2 | 26 листопада 2008 12:46 |
| ПК йде бум, коли я підключенні кабелю Ethernet | Makinde | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 8 вересня 2008 14:38 |
| Control Engineering Win2000/Remote управління комп'ютерами, Going Мережа | 597 | General Software чат | 1 | 28 листопада 2007 13:19 |
| Різьба Інструменти | |
| |