менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Catalyst Control Center. Da Da Da ... Boom Boom ...

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 січня 2009, 22:01
Член групи

Default Catalyst Control Center. Da Da Da ... Boom Boom ...

Catalyst Control Center не визнають мою Gigabyte HD 4850 з'являється таке повідомлення:
Особливості в Catalyst Control Відкрити центр Основного не підтримують активну графічного процесора. І коли я почала розширений погляд, нічого не відбувається ... GPU працює відмінно, але я не можу розігнати, і т.д., і т.д. Було працює нормально, поки я не видалив їх для Omega Drivers. Але з тих пір я Catalyst Control Center знову тільки звичай навантаження
Old 10 січня 2009, 10:43
Донор групи

Може бути, я в лівому полі, але ви використовуєте Vista 64? Я не міг отримати СТС працювати на все з мого Vista64. Я не знаю чи вони чи ні проблема вирішена, як я просто махнув на все програмне забезпечення Creative Labs.
Old 11 січня 2009, 20:25
Член групи

Ні, я використовую XP 32 біт.
Old 12 січня 2009, 13:25
Член групи

Ви отримуєте право СТС? Ive було багато проблем з КХЦ. Наприклад, коли я встановив 8.7, 8.10 та 8.11, вони просто Wouldnt відкритим. так що я просто використовуйте 8,8 і дотримуйтесь його. спробуйте поміняти його і переконавшись, у вас XP 32-бітна версія. Крім того, ви маєте право драйвером дисплея? спробуйте завантажити повний набір каталізаторів, оскільки його як відомо, проблеми з різними версіями разом.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Оновлення драйверів ATI Catalyst? evilfantasy Графічні карти & Монітори 7 18 травня 2009 13:10
ATI Catalyst (СТС я думаю ..) не є правильною установці dom96 Мультимедіа & кодеки 8 11 лютого 2009 13:55
Не вдається відкрити Catalyst Control Center 8.11 grumpygamer Мультимедіа & кодеки 2 26 листопада 2008 12:46
ПК йде бум, коли я підключенні кабелю Ethernet Makinde Мережа, Модеми & VoIP 3 8 вересня 2008 14:38
Control Engineering Win2000/Remote управління комп'ютерами, Going Мережа 597 General Software чат 1 28 листопада 2007 13:19
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.