![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| В моя кофти и компютъра има Intel 82865G (GMCH) с помощта на Intel Extreme Graphics 2. Неговата голяма за офис работа и mucking си с Windows, но аз съм наистина много употреба офис програми и да играете игри на него. и се опитвам да кажа най-малко. Аз съм много наясно съм в необходимостта от графична карта, вместо на чипсет, но за сега ми средства са ниски, така IM остана с него. Искам да знам дали има някакъв начин да се увеличи паметта разпределени за него? Maxed Out използва прекрасен 96MB, което е страхотно, ако искам да играя една игра, която работи по-бавно от един quadrouple Ампутиран ... Аз съм виждал на няколко компютри, възможностите за чипсети в BIOS, но в BIOS аз съм много внимателни за това, което променя и искате да сте сигурни за промяна на настройките. всички настройки, за да вземе това Upto 128MB или 256Mb ще бъде много, много полезен, благодаря. един последен въпрос, би тази карта: http://www.microdirect.co.uk/ (21222) ... 512MB-AGP.aspx вписват в моя дънна платка? моята дънна платка е MSI / MicroStar Международния 7041 мисля, че ще провери най-скоро. отново кой да е помагам е много оценявам! Razer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не съм сигурен за чипсет приятелски въпрос, и аз не мога да намеря всеки краен потребител подкрепа за MSI-7041. Може да изтеглите софтуера, за да разберете повече подробности за вашата дънна платка, SiSandra например, http://www.sisoftware.co.uk/index.ht...64&langx=en&a =
|
| |||
| |||
| ще работят CPU-Z аз мисля, че ще ми кажете, болни го публикуваме тук, когато разбера за какво е |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| този много нисък края карта че капитан! 512 или не си много ниска. в зависимост от това, което трябва U PCIe и т.н., да ни уведомите на дънната платка ако можете да се излегнете на допълнително £ 20 нечетен отидете с 7600GT http://www.ebuyer.com/search/?qfind=7600gt&x=0&y=0
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| и може да направи това, само след аз афиш тази тема се озовах капе върху уебсайта Alienware. няколко неща tehre Уот и да отидем. С поглед към моя компютър сега си един Ei Системи за 5032 си изключен в момента по отношение на друга нишка. ще публикуваме модел дънна платка, веднага след като аз мога. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Здравейте прекрасни хора | compwiz | Представете Yourself Тук | 2 | 15-ти октомври, 2009 13:18 |
| ECS P4M800PRO M / B с Via чипсети Проблем с ATi графични карти | swaman | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 28-ми август 2009 14:35 |
| NVidia за лиценз SLI за Intel чипсети | Carbon | Общи Хардуер Чат | 6 | 16-то Oct 2008 01:38 |
| Кои чипсети подкрепа SLI? | thingie2 | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 25 април 2008 15:42 |
| Чипсети | pureflesh | Графика на карти & Монитори | 1 | 23rd Jul 2007 15:33 |
| Нишка Инструменти | |
| |