![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| V mém mizerném ploše mám Intel 82865G (GMCH) pomocí Intel Extreme Graphics 2. Svůj velký pro kancelářskou práci a nakládání horniny asi s Windows, ale já dont opravdu používat kancelářské programy mnohem hrát i hry na něm. tak se snažím říkat nejméně. Jsem velmi jsem si vědom, které potřebují grafickou kartu místo čipové sady, ale teď jsem fondy jsou tak nízké im přilepená s ním. Chci vědět, jestli existuje nějaký způsob, jak zvýšit paměť která mu byla přidělena? maximu se používá krásný 96MB, což je skvělé, když chci hrát hru, která běží pomaleji než quadrouple po amputaci ... Viděl jsem na několika počítačích možnosti čipových sad pro BIOS, ale já v BIOSu jsem velmi opatrný na to, co já změnit a chcete mít jistotu o změně nastavení. žádná nastavení, aby tuto upto 128MB nebo 256MB by bylo velmi velmi užitečná, díky. poslední otázku, bude tato karta: http://www.microdirect.co.uk/ (21222) ... 512mb-AGP.aspx vejde do mé základní desky? moje deska je MSI MicroStar Mezinárodní 7041 Myslím, že bude kontrolovat asap. opět jakékoli pomoci, je velmi ceněn! Razer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejste si jisti, o čipovou sadu dotazu kámo, a já nedokážu najít konec-uživatelské podpory pro MSI-7041. Dalo by se stáhnout software se dozvědět více informací o vaší základní desce, SiSandra například http://www.sisoftware.co.uk/index.ht...64&langx=en&a =
|
| |||
| |||
| bude probíhat CPU-Z si myslím, že mi řekne, špatně post to sem, když jsem zjistil, co to je |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to je velmi nízká konce kartu ale kamarád! 512 nebo nikoli jeho velmi nízká. V závislosti na tom, co u potřebovat PCIe atd., dejte nám vědět na základní desce Pokud je to možné natáhnout navíc 20 liber divné jít s 7600GT http://www.ebuyer.com/search/?qfind=7600gt&x=0&y=0
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| by mohl dobře dělat, jen když jsem posta tato vlákna ocitl jsem slintal na stránkách Alienware. pár věcí tehre i wat se jít. Při pohledu na můj počítač nyní jeho Ei systémy 5032 jeho unplugged v současné době ve vztahu k jinému nit. Bude po desce model, jakmile to bude možné. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Hello Lovely People | compwiz | Představte Yourself Zde | 2 | 15.října 2009 13:18 |
| ECS P4M800PRO M / B s Via Chipsety Problém s grafické karty ATI | swaman | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 28.srpna 2009 14:35 |
| NVidia licenci na SLI pro Intel chipsety | Carbon | Obecné Hardware Chat | 6 | 16. říjen 2008 01:38 |
| Které chipsety podporují SLI? | thingie2 | Procesory, základní desky & RAM | 7 | 25. duben 2008 15:42 |
| Chipsety | pureflesh | Graphics Cards & Monitory | 1 | 23. července 2007 15:33 |
| Thread Nástroje | |
| |