μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Πλινθιοσύνολα ... Όμορφος.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19 Μαρτίου 2008, 16:39
Μέλος Ομάδα

Default Πλινθιοσύνολα ... Όμορφος.

Σε ταλαιπωρημένος i επιφάνεια εργασίας μου έχουν Intel 82865G (GMCH) χρησιμοποιώντας Intel Extreme Graphics 2. Του μεγάλη για εργασία γραφείου και mucking σχετικά με τα Windows, αλλά i dont πραγματικά χρήση προγραμμάτων γραφείου πολύ να παίξω τα παιχνίδια σε αυτό. και εγώ προσπαθώ να πούμε το λιγότερο.

Γνωρίζω πολύ καλά είμαι ανάγκη από μια κάρτα γραφικών αντί για ένα chipset, αλλά για τώρα είναι κεφάλαια μου τόσο χαμηλά im κολλήσει με αυτό.

Θέλω να ξέρω εάν υπάρχει οποιοσδήποτε τρόπος να αυξηθεί η μνήμη που του έχουν ανατεθεί; φτάσει στο όριο που χρησιμοποιεί ένα υπέροχο 96MB η οποία είναι μεγάλη, αν θέλω να παίξουν ένα παιχνίδι το οποίο λειτουργεί με χαμηλότερη ταχύτητα από ό, τι ένας Quadrouple ανάπηρος ... Έχω δει σε μερικούς υπολογιστές της επιλογές για chipsets στο BIOS, αλλά στο BIOS, είμαι πολύ προσεκτικός σχετικά με το τι μπορώ να τροποποιήσετε και θέλουν να είναι βέβαιοι για την αλλαγή των ρυθμίσεων. οποιαδήποτε ρύθμιση για να λάβουν αυτή μέχρι 128Mb ή 256Mb θα είναι πολύ πολύ χρήσιμο, ευχαριστώ.

μια τελευταία ερώτηση, θα ήταν αυτή η κάρτα: http://www.microdirect.co.uk/ (21222) ... 512MB-AGP.aspx

χωράει στην μητρική μου; μητρική μου είναι μια MSI / Microstar International 7041 νομίζω, θα ελέγξει asap.

πάλι οποιαδήποτε βοήθεια είναι πολύ εκτίμησα!

Razer.
Old 19 Μαρτίου 2008, 16:50
Ομάδα Δωρητών

Δεν είστε σίγουροι για το chipset φιλικός ερώτημα, και δεν μπορώ να βρώ καμία υποστήριξη τελικού χρήστη για την MSI-7041.

Μπορείτε να κατεβάσετε το λογισμικό για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη μητρική πλακέτα, SiSandra για παράδειγμα, http://www.sisoftware.co.uk/index.ht...64&langx=en&a =

Το σύστημά μου: = /

Processor (s):
AMD 64x2 6000 +
Motherboard:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Μνήμες:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optical Drive (s):
CDRW + DVD-RW [διπλής στρώσης]
Υπόθεση / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Ψύξη:
Zalman CNPS9700NT
Network / Internet:
διπλή Gigabit / 20Mb Cable
Monitor (ες):
19 "HannsG
Operating System (s):
XP Pro 32bit
Old 19 Μαρτίου 2008, 16:54
Μέλος Ομάδα

θα τρέξει CPU-Z νομίζω ότι θα μου πείτε, ότι μετά άρρωστος εδώ όταν μάθετε ποια είναι
Old 19 Μαρτίου 2008, 17:51
Ομάδα Δωρητών

thats πολύ χαμηλό κάρτα τέλος αν mate! 512 ή δεν είναι πολύ χαμηλά της.

ανάλογα με το τι u ανάγκη PCIe κτλ, να μας ενημερώσετε για τη μητρική σας

αν μπορείτε να τεντώσει το επιπλέον £ 20 περίεργο πάει με 7600GT

http://www.ebuyer.com/search/?qfind=7600gt&x=0&y=0

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 19 Μαρτίου 2008, 17:54
Μέλος Ομάδα

θα μπορούσε κάλλιστα να το κάνετε αυτό, αμέσως μετά θ δημοσιεύτηκε αυτό το νήμα i βρέθηκα τρέχουν τα σάλια από την ιστοσελίδα της Alienware. λίγα πράγματα tehre wat θ για να πάει.

Κοιτάζοντας τον υπολογιστή μου τώρα ένα του Ei Systems 5032

αποσυνδεθεί από το δίκτυο της αυτή τη στιγμή σε σχέση με άλλο νήμα.

Θα θέση μοντέλο της μητρικής πλακέτας συντομότερο μπορώ.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Γεια σας καλοί άνθρωποι compwiz Καθιέρωση Yourself Εδώ 2 15 Οκτώβρη 2009 13:18
ECS P4M800Pro M / b με Via Chipsets Πρόβλημα με ATi Κάρτες Γραφικών swaman Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 2 28 Αυγούστου 2009 14:35
Nvidia SLI σε άδεια για την Intel πλινθιοσύνολα Carbon Γενική Συζήτηση Hardware 6 16 Οκτ 2008 01:38
Ποια πλινθιοσύνολα υποστήριξη SLI; thingie2 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 7 25 Απρ 2008 15:42
Πλινθιοσύνολα pureflesh Κάρτες Γραφικών & Monitors 1 23 Ιουλ 2007 15:33
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.