![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| U mom desktopu bijedan imam Intel 82865G (GMCH) koristeći Intel Extreme Graphics 2. Njegova velika za uredski rad i mucking o sustavu Windows, ali ja dont stvarno koristiti programe iz sustava Office i puno igrati igre na njega. i ja probati za reći najmanje. Ja sam vrlo svjestan ja sam u potreba od grafičke kartice umjesto čipset ali za sada moje sredstva su niske, na taj način im zaglavi sa Internet. Želim znati ako ima je bilo koji put to povećanje memorije dodijeljena njoj? maxed vanjska strana to koristi lijep 96MB što je super ako želim igrati igru koja teče sporije nego quadrouple amputee ... Vidio sam na nekoliko računala za čipsete opcije u BIOS-u BIOS-u, ali ja sam jako oprezan o onome što ja modificirati i želite biti sigurni o promjeni postavki. postavke da se ovo upto 128Mb ili 256MB bi vrlo vrlo korisno, hvala. jednu pitanje, bi se ova kartica: http://www.microdirect.co.uk/ (21222) ... 512MB-AGP.aspx stati u moj matični ploča? moja je matična ploča MSI / Microstar International 7.041 Mislim da će što prije provjeriti. opet bilo koji pomoć je vrlo velik dio poštovati! Razer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niste sigurni o čipsetu upit drugar, i ja licemjerje 'činiti se pronaći bilo koji kraj-korisnik podršku za MSI-7041. Možete preuzeti softver kako bi saznali više detalja o tvoj matična ploča, SiSandra na primjer, http://www.sisoftware.co.uk/index.ht...64&langx=en&a =
|
| |||
| |||
| će se izvoditi CPU-Z mislim da će mi reći, bolestan pošta Internet ovdje našto ja saznali što je to |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| taj vrlo nisko kraj kartice iako drug! 512 ili ne njegov vrlo niska. ovisno o tome što u potreba PCIe itd., javite nam na svoju matičnu ploču ako možete protežu extra £ 20 neparne ići s 7600GT http://www.ebuyer.com/search/?qfind=7600gt&x=0&y=0
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| može učiniti da je dobro, samo nakon JA pošta ovaj thread našla sam slinjenje po Alienware website. nekoliko stvari tehre ja wat ići. Looking at moj računalo sada svoje Ei Systems 5.032 svojih ureda u ovom trenutku u odnosu na drugi thread. će post matična ploča modela čim ja mogu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Hello Lovely Ljudi | compwiz | Uvesti Yourself Ovdje | 2 | 15 listopad 2009 13:18 |
| ECS P4M800PRO M / b s Via čipseti Problem sa ATI Graphics Cards | swaman | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 28 kolovoz 2009 14:35 |
| NVidia u licencu za SLI Intel chipsets | Carbon | General Hardware Chat | 6 | 16. listopad 2008 01:38 |
| Koji chipsets podršku SLI? | thingie2 | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 25. travanj 2008 15:42 |
| Chipsets | pureflesh | Graphics Cards & Monitors | 1 | 23. srpnja 2007 15:33 |
| Thread Tools | |
| |