![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano prastas Desktop turiu Intel 82865G (GMCH) naudojant "Intel Extreme Graphics 2. Jos puikiai tinka biuro darbą ir Mucking apie su Windows, bet i dont really naudoti Office programas daug aš žaisti žaidimus ant jo. ir bandau pasakyti bent. Aš esu labai gerai žino Esu reikia grafikos plokštę, o ne chipsetu, bet dabar mano lėšos yra mažos todėl jiems pakimba su juo. Noriu sužinoti, ar yra kokiu nors būdu padidinti paskirtą atmintį, kad ji? maxed out ji naudoja lovely 96MB, kuri yra puikus, jei aš noriu žaisti žaidimą, kuris veikia lėčiau, nei quadrouple Amputowany ... Aš mačiau ant kelių kompiuterių už mikroschemas į šį puslapį BIOS BIOS, bet aš labai atsargiai apie ką pakeisti ir norite būti tikri dėl keitimo parametrus. bet kokius nustatymus, kad į tai upto 128MB / 256MB būtų labai labai naudinga, ačiū. vienas paskutinis klausimas, prašau, šios kortelės: http://www.microdirect.co.uk/ (21222) ... 512mb-AGP.aspx tilpti mano plokštėje? Mano pagrindinė plokštė yra MSI / MICROSTAR Tarptautinės 7.041 manau, kad bus patikrinti artimiausiu metu. vėl Any help is very much appreciated! Razer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nežinote apie Chipset užklausą draugužis, ir aš, atrodo, negalime rasti galutinio vartotojo paramą MSI-7041. Galite atsisiųsti programinę įrangą, norėdami sužinoti daugiau informacijos apie savo plokštę, SiSandra pavyzdžiui, http://www.sisoftware.co.uk/index.ht...64&langx=en&a =
|
| |||
| |||
| bus paleisti CPU-Z Manau, kad pasakys man, ill post it here, kai man sužinoti, kas tai yra |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thats labai žemas pabaigos kortele nors mate! 512 ar jo labai mažai. priklausomai nuo to, ką reikia PCIe ir tt, praneškite mums apie savo plokštę jei galite ruožas extra 20 £ nelyginis eiti su 7600GT http://www.ebuyer.com/search/?qfind=7600gt&x=0&y=0
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| gali gerai padaryti, tik po I posted this thread aš atsidūriau drooling nuo Alienware svetainėje. Keletas dalykų tehre i Wat eiti. Žvelgiant į mano kompiuteryje dabar jo Ei Sistemos 5.032 jo unplugged ne dėl kito pokalbio metu. paskelbsime plokštės modelis, kai galiu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Hello Lovely People | compwiz | Introduce yourself here | 2 | 15 spalis 2009 13:18 |
| ECS P4M800PRO M / b su VIA Chipset Problema su ATI Graphics Cards | swaman | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | Rugpjūtis 28, 2009 14:35 |
| NVIDIA SLI License Intel mikroschemų rinkiniai | Carbon | General Hardware Chat | 6 | 16 spalis 2008 01:38 |
| Kuris mikroschemų paramos SLI? | thingie2 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | Balandis 25, 2008 15:42 |
| Chipset | pureflesh | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 23 liepa 2007 15:33 |
| Temos įrankiai | |
| |