![]() |
|
| |||
| |||
| Manā apaļīgs desktop Man ir Intel 82865G (GMCH), izmantojot Intel Extreme Graphics 2. Tai ir liela biroja darbu un mucking par Windows, bet i dont patiešām lieto Office programmām daudz es spēlēt spēles par to. arī es cenšos pateikt vismaz. Es ļoti labi apzinās, i am nepieciešama grafiskā karte, nevis chipset, bet tagad mana fondi ir zems tik im iestrēdzis ar to. Es vēlos zināt, vai ir kāds veids, kā palielināt atmiņu, kas tai piešķirtas? izsmelts tā izmanto jauki 96MB, kas ir lieliski, ja es gribu spēlēt spēli, kas iet lēnāk nekā quadrouple amputee ... Esmu redzējis uz dažiem datoriem par mikroshēmojumiem in BIOS iespējas, bet jo BIOS es esmu ļoti piesardzīgi par to, ko es modificēt un vēlaties būt pārliecināts par iestatījumu maiņu. jebkurus iestatījumus, lai ņemtu to līdz pat 128Mb vai 256Mb būtu ļoti ļoti noderīga, thanks. viens pēdējais jautājums, kas šo karti: http://www.microdirect.co.uk/ (21.222) ... 512MB AGP.aspx fit manā mātesplatē? mana motherboard ir MSI / rūteri International 7.041 manuprāt, būs jāpārbauda ASAP. atkal Any help is very much appreciated! Razer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neesat pārliecināts par mikroshēmojumu vaicājums biedrisks, un man šķiet, nevaram atrast jebkuram tiešajam patērētājam atbalstu MSI-7.041. Jūs varat lejupielādēt programmu, lai uzzinātu vairāk informācijas par savu motherboard, SiSandra piemēram, http://www.sisoftware.co.uk/index.ht...64&langx=en&a =
|
| |||
| |||
| darbosies CPU-Z Es domāju, ka būs man, slikta post it here, kad es uzzinātu, kas tas ir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir ļoti zemas kvalitātes karti gan mate! 512, vai tās ir ļoti zems. atkarībā no tā, kādi u nepieciešama PCI-E utt, paziņojiet mums par savu mātesplati ja vari stiept papildu £ 20 nepāra iet ar 7600GT http://www.ebuyer.com/search/?qfind=7600gt&x=0&y=0
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| būtu labi, ka tieši pēc i posted this thread atrados drooling pēc Alienware mājas lapā. dažas lietas tehre i wat iet. Raugoties uz mana datora tagad tā Ei Systems 5.032 tā atvienots brīdī attiecībā uz citu pavedienu. būs pēc mātesplates modeli, cik ātri vien varu. |
![]() |
|
| Bookmarks |