rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Chipsety ... Uroczy.

Reply

Narzędzia wątku
Old 19 marca 2008, 16:39
Członek grupy

Default Chipsety ... Uroczy.

W moim forsą i pulpitu Intel 82865G (GMCH) przy użyciu Intel Extreme Graphics 2. Jego idealne dla prac biurowych i mucking o systemie Windows, ale ja dont rzeczywiście korzystać z programów biurowych i dużo gier na nią. oraz staram się co najmniej.

Jestem w pełni świadomy i jestem w potrzebie karta graficzna zamiast chipsetu ale teraz moje fundusze są niskie, więc im stuck with it.

Chcę wiedzieć, czy istnieje jakikolwiek sposób na zwiększenie pamięci przeznaczonej na to? maxed obecnie używa lovely 96MB który jest wielki, jeśli chcę grać w grę która działa wolniej niż quadrouple amputacji ... Widziałem na kilku komputerach opcji dla kart w systemie BIOS, ale w BIOS i jestem bardzo ostrożna jeśli chodzi o to, co zmienić i chcemy być pewni o zmianę ustawień. ustawienia, aby skorzystać z tej upto 128MB lub 256MB to być bardzo przydatne, dzięki.

ostatnie pytanie, to ta karta: http://www.microdirect.co.uk/ (21222) ... 512-AGP.aspx

pasują do mojej płyty głównej? moja płyta to MSI / MicroStar International 7041 Myślę, że sprawdzi, asap.

ponownie any help is very much appreciated!

Razer.
Old 19 marca 2008, 16:50
Grupa dawcy

Nie wiesz o chipset koleżeński zapytanie, i nie może wydawać się znaleźć żadnych obsługę użytkowników końcowych na MSI-7041.

Możesz pobrać oprogramowanie, aby dowiedzieć się więcej szczegółów na temat płyty głównej, SiSandra na przykład http://www.sisoftware.co.uk/index.ht...64&langx=en&a =

My System: = /

Procesor (y):
AMD 64x2 6000 +
Płyta główna:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Pamięć RAM:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Karta graficzna (y):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
2x36gb RAID0 / 200 GB / 500GB
Optical Drive (s):
CDRW + DVD-RW [dwuwarstwowych]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Chłodzenie:
Zalman CNPS9700NT
Sieć / Internet:
dual Gigabit / 20MB Kabel
Monitor (y):
19 "HannsG
Operating System (-y):
XP Pro 32bit
Old 19 marca 2008, 16:54
Członek grupy

potrwa CPU-Z Myślę, że powie mi źle post it here, kiedy mogę się dowiedzieć, co to jest
Old 19 marca 2008, 17:51
Grupa dawcy

thats bardzo niskie karty końcu jednak kolega! 512 lub nie bardzo niskiego.

w zależności od tego, co u need PCIe itp, daj nam znać na płycie głównej

czy można rozciągnąć extra £ 20 nieparzyste iść z 7600GT

http://www.ebuyer.com/search/?qfind=7600gt&x=0&y=0

My System: Mój

Procesor (y):
AMD Athlon dual core
Płyta główna:
WinFast 6600
Pamięć RAM:
3Gb
Karta graficzna (y):
MSI 8600GT
Karta dźwiękowa:
niektóre tanie dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Chłodzenie:
Sieć / Internet:
Monitor (y):
Cibox 1440 x 900
Operating System (-y):
Vista
Old 19 marca 2008, 17:54
Członek grupy

mogłoby to zrobić, po prostu i wysłana tego wątku i znalazłem się ślinienie się na stronie Alienware. Kilka rzeczy tehre wat i pójść na.

Patrząc na mój komputer teraz jego Ei Systems 5032

jego odłączony w momencie, w odniesieniu do innego wątku.

będzie po modelu płyty głównej, jak tylko może.
Reply

Register

Zakładki