![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| W moim forsą i pulpitu Intel 82865G (GMCH) przy użyciu Intel Extreme Graphics 2. Jego idealne dla prac biurowych i mucking o systemie Windows, ale ja dont rzeczywiście korzystać z programów biurowych i dużo gier na nią. oraz staram się co najmniej. Jestem w pełni świadomy i jestem w potrzebie karta graficzna zamiast chipsetu ale teraz moje fundusze są niskie, więc im stuck with it. Chcę wiedzieć, czy istnieje jakikolwiek sposób na zwiększenie pamięci przeznaczonej na to? maxed obecnie używa lovely 96MB który jest wielki, jeśli chcę grać w grę która działa wolniej niż quadrouple amputacji ... Widziałem na kilku komputerach opcji dla kart w systemie BIOS, ale w BIOS i jestem bardzo ostrożna jeśli chodzi o to, co zmienić i chcemy być pewni o zmianę ustawień. ustawienia, aby skorzystać z tej upto 128MB lub 256MB to być bardzo przydatne, dzięki. ostatnie pytanie, to ta karta: http://www.microdirect.co.uk/ (21222) ... 512-AGP.aspx pasują do mojej płyty głównej? moja płyta to MSI / MicroStar International 7041 Myślę, że sprawdzi, asap. ponownie any help is very much appreciated! Razer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie wiesz o chipset koleżeński zapytanie, i nie może wydawać się znaleźć żadnych obsługę użytkowników końcowych na MSI-7041. Możesz pobrać oprogramowanie, aby dowiedzieć się więcej szczegółów na temat płyty głównej, SiSandra na przykład http://www.sisoftware.co.uk/index.ht...64&langx=en&a =
|
| |||
| |||
| potrwa CPU-Z Myślę, że powie mi źle post it here, kiedy mogę się dowiedzieć, co to jest |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| thats bardzo niskie karty końcu jednak kolega! 512 lub nie bardzo niskiego. w zależności od tego, co u need PCIe itp, daj nam znać na płycie głównej czy można rozciągnąć extra £ 20 nieparzyste iść z 7600GT http://www.ebuyer.com/search/?qfind=7600gt&x=0&y=0
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| mogłoby to zrobić, po prostu i wysłana tego wątku i znalazłem się ślinienie się na stronie Alienware. Kilka rzeczy tehre wat i pójść na. Patrząc na mój komputer teraz jego Ei Systems 5032 jego odłączony w momencie, w odniesieniu do innego wątku. będzie po modelu płyty głównej, jak tylko może. |
![]() |
|
| Zakładki |