![]() |
|
|
|||
|
|||
|
У мом бедан десктопу имам Интел ® 82865Г (ГМЦХ) помоћу Интел Екстреме Грапхицс 2. Њен велики за канцеларијски рад и муцкинг вези са Уиндоус, али ја донт стварно користите програме канцеларију много играм игре на њему. и покушавам да кажем у најмању руку.
Ја сам веома свестан сам потребу за графичку картицу уместо чипсета, али за сада ми средства су мале тако да за ћаскање заглавила са њим. Желим да знам да ли постоји неки начин да повећате меморију додељену то? максед се користи диван 96Мб што је одлично ако желите да играте игру која ради спорије него куадроупле ампутее ... видео сам на неколико рачунара опције за чипове у БИОС-у БИОС-у, али сам веома опрезни шта ја измени и желе да буду сигурни о промени подешавања. поставке да се овај ЕУ 128 или 256 би врло врло корисна, хвала. једно последње питање, да ли би ова картица: хттп://ууу.мицродирецт.цо.ук/ (21222) ... 512МБ-АГП.аспкс уклапају у моје матичне плоче? ми је плоча: МСИ / МицроСтар Међународни 7041 мислим да ће проверити АСАП. Поново помоћ било је веома добродошла! Разер. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Нисте сигурни о чипсет упит другар, а ја никако да пронађе било који крајњи корисник подршку за: МСИ-7041.
Можете да преузмете софтвер да бисте сазнали више детаља о матичној плочи, СиСандра на пример, хттп://ууу.сисофтуаре.цо.ук/индекс.хт...64&лангкс=ен&а =
|
|
|
|||
|
|||
|
ће се покренути ЦПУ-З Мислим да ће ми рећи, болесни га пост овде када сазнам шта је то
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
тај веома ниском крају картицу мада другарица! 512 или не своје врло ниске.
У зависности од тога шта је потребно ПЦИе итд, обавестите нас на матичној плочи ако можете пружити додатних 20 фунти непарне иду са 7600гт хттп://ууу.ебуыер.цом/сеарцх/?кфинд=7600гт&кс=0&ы=0
|
|
|
|||
|
|||
|
Можда и то, само после И постед то нит сам нашао на дроолинг Елијенвер сајту. пар ствари техре ја ићи за Уат.
Гледа на мом рачунару сада је Еи системи 5032 Унплуггед је у овом тренутку у односу на другу нит. објави модела матичних плоча што пре могу. |