![]() |
|
| |||
| |||
| Benim crummy masaüstü i sahip Intel 82865G (GMCH) Intel Extreme Graphics 2 kullanıyorsanız. Kendi ofis işleri için büyük ve Windows ama gerçekten çok i üzerinde oyun oynamak ofis programları kullanmak dont ile ilgili mucking. well i azından deneyin. Ben çok farkında bir yonga yerine bir grafik kartına ihtiyacı olan ama şimdi fonların düşük yüzden şaşırıp kalmış ile im vardır: am. Eğer orada bu bellek tahsis artırmak için herhangi bir şekilde bilmek ister misin? it out hoş bir 96MB eğer i bir quadrouple amputee daha yavaş çalışan bir oyun oynamak istediğiniz great kullanır maxed ... Birkaç bilgisayarlarda görmüştüm BIOS yonga için seçenekler ama BIOS i çok ne i değiştirmek ve konu hakkında emin olmak için ayarlarını değiştirme hakkında temkinli am. herhangi bir ayarı Bu 128Mb veya 256Mb çok çok yararlı olacağına kadar teşekkür almak. son bir soru, değil bu kart: http://www.microdirect.co.uk/ (21222) ... 512MB-AGP.aspx benim anakart fit in? benim anakart MSI MICROSTAR Uluslararası 7.041 i düşünmek, asap kontrol edecektir. tekrar herhangi bir yardım çok appreciated!! Razer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Değil yonga sorgu matey emin ve herhangi bir sonu MSI için kullanıcı desteği-7041 bulmak için görünmüyor olabilir. You could download yazılım anakart, SiSandra örneğin hakkında daha fazla bilgi bulmak için, http://www.sisoftware.co.uk/index.ht...64&langx=en&a =
|
| |||
| |||
| CPU-Z çalışacağını o hasta burada ne zaman i ne olduğunu öğrenmek post it tell me olacağını düşünüyorum |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dostum ama çok düşük bir sonu kartı thats! 512 ya da çok düşük. What U bağlı olarak PCIe vb bize anakartta bildirin gerek Eğer germek için £ 20 bir 7600GT ile gitmek garip İlave http://www.ebuyer.com/search/?qfind=7600gt&x=0&y=0
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| iyi ki, hemen sonra bu iplik kendimi Alienware web sitesi üzerinde drooling bulundu yayınlanmıştır yapabilir. birkaç şey tehre i wat gitmek için. Benim bilgisayarda artık bir Ei Sistemleri 5.032 arıyorsunuz onun başka bir evre ile ilgili olarak şu anda unplugged. Yakında ben olabildiğince olarak anakart modeli yayınlayacağız. |
![]() |
|
| Bookmarks |