менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Чіпсети ... Дуже смачний.

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 березня 2008, 16:39
Член групи

Default Чіпсети ... Дуже смачний.

У моєму робочому столі я вошивий мати Intel 82865G (GMCH) за допомогою Intel Extreme Graphics 2. Його більше для роботи в офісі і про чищення з Windows, але я дійсно Dont використання офісних програм багато я грати в ігри на ньому. Ну, я намагаюся сказати більше.

Я дуже відомо, я перебуваю в необхідності відеокарту, а не чіпсет, але на даний момент мої кошти низьким, щоб їм застрягли з ним.

Я хочу знати, чи є спосіб збільшити пам'ять, виділена на це? максимізуючи вона використовує Lovely 96Mb який є більшим, якщо я хочу грати в гру, яка працює повільніше, ніж quadrouple ампутованими кінцівками ... Я бачив на кількох комп'ютерах параметри для чіпсетів в BIOS, але в BIOS я дуже обережними, про що я змінити і хочете бути впевнені в мінливих умовах. будь-яких налаштувань, щоб скористатися цією ДО 128 або 256 Мб буде дуже і дуже корисно, спасибо.

останнє запитання, чи буде ця карта: http://www.microdirect.co.uk/ (21222) ... 512MB-AGP.aspx

вписуватися в моїй материнській платі? Я використовую материнську плату MSI / Microstar International 7041 я думаю, буде перевірити як можна швидше.

знову будь-яка допомога дуже оцінили!

Razer.
Old 19 березня 2008, 16:50
Донор групи

Чи не знаєте, про чіпсеті товариський запит, і я не можу знайти будь-яку підтримку кінцевих користувачів для MSI-7041.

Ви можете завантажити програмне забезпечення, щоб дізнатися більше подробиць про вашу материнської плати, SiSandra наприклад, http://www.sisoftware.co.uk/index.ht...64&langx=en&a =

Моя система: = /

Процесор (и):
AMD 64X2 6000 +
Материнська плата:
Asus M2N32 SLI Deluxe WiFi
ОЗУ:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Графічна карта (и):
BFG 8800GTS 320MB ОС2
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Оптичний привід (и):
CDRW + DVD-RW [Dual Layer]
Діло / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Охолодження:
Залман CNPS9700NT
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit / 20MB Кабельні
Монітор (и):
19 "HannsG
Операційна система (и):
XP Pro 32Bit
Old 19 березня 2008, 16:54
Член групи

буде запустити CPU-Z я думаю, що мені скаже, жорстоке, задайте його тут, коли я дізнаюся, що це таке
Old 19 березня 2008, 17:51
Донор групи

Thats дуже низька, хоча наприкінці карт мат! 512 або не дуже низьким.

в залежності від того, що U Need PCIe і т.п., дайте нам знати на вашій материнській платі

Якщо ви можете розтягнути додаткові £ 20 йти з непарними 7600GT

http://www.ebuyer.com/search/?qfind=7600gt&x=0&y=0

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 19 березня 2008, 17:54
Член групи

цілком може зробити це, тільки після того, як я Написав цій темі я опинився слюни на сайті Alienware. Кілька речей tehre Wat я йти за.

Дивлячись на мій комп'ютер тепер його Ei системи 5032

своєї Unplugged на даний момент по відношенню до іншого потоку.

розмістить модель материнської плати, як тільки зможу.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Здравствуйте прекрасні люди compwiz Тут Introduce Yourself 2 15 жовтня 2009 13:18
ECS P4M800Pro M / B з Via Чіпсети Проблема з ATI Graphics карт swaman Процесори, материнські плати RAM & 2 28 серпня 2009 14:35
NVidia ліцензувати SLI для чіпсетів Intel Вуглець Генеральний обладнання чат 6 16 жовтня 2008 01:38
Який чіпсети підтримують SLI? thingie2 Процесори, материнські плати RAM & 7 25 квітня 2008 15:42
Чіпсети pureflesh Графічні карти & Монітори 1 23 липня 2007 15:33
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.