![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У моєму робочому столі я вошивий мати Intel 82865G (GMCH) за допомогою Intel Extreme Graphics 2. Його більше для роботи в офісі і про чищення з Windows, але я дійсно Dont використання офісних програм багато я грати в ігри на ньому. Ну, я намагаюся сказати більше. Я дуже відомо, я перебуваю в необхідності відеокарту, а не чіпсет, але на даний момент мої кошти низьким, щоб їм застрягли з ним. Я хочу знати, чи є спосіб збільшити пам'ять, виділена на це? максимізуючи вона використовує Lovely 96Mb який є більшим, якщо я хочу грати в гру, яка працює повільніше, ніж quadrouple ампутованими кінцівками ... Я бачив на кількох комп'ютерах параметри для чіпсетів в BIOS, але в BIOS я дуже обережними, про що я змінити і хочете бути впевнені в мінливих умовах. будь-яких налаштувань, щоб скористатися цією ДО 128 або 256 Мб буде дуже і дуже корисно, спасибо. останнє запитання, чи буде ця карта: http://www.microdirect.co.uk/ (21222) ... 512MB-AGP.aspx вписуватися в моїй материнській платі? Я використовую материнську плату MSI / Microstar International 7041 я думаю, буде перевірити як можна швидше. знову будь-яка допомога дуже оцінили! Razer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи не знаєте, про чіпсеті товариський запит, і я не можу знайти будь-яку підтримку кінцевих користувачів для MSI-7041. Ви можете завантажити програмне забезпечення, щоб дізнатися більше подробиць про вашу материнської плати, SiSandra наприклад, http://www.sisoftware.co.uk/index.ht...64&langx=en&a =
|
| |||
| |||
| буде запустити CPU-Z я думаю, що мені скаже, жорстоке, задайте його тут, коли я дізнаюся, що це таке |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thats дуже низька, хоча наприкінці карт мат! 512 або не дуже низьким. в залежності від того, що U Need PCIe і т.п., дайте нам знати на вашій материнській платі Якщо ви можете розтягнути додаткові £ 20 йти з непарними 7600GT http://www.ebuyer.com/search/?qfind=7600gt&x=0&y=0
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| цілком може зробити це, тільки після того, як я Написав цій темі я опинився слюни на сайті Alienware. Кілька речей tehre Wat я йти за. Дивлячись на мій комп'ютер тепер його Ei системи 5032 своєї Unplugged на даний момент по відношенню до іншого потоку. розмістить модель материнської плати, як тільки зможу. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Здравствуйте прекрасні люди | compwiz | Тут Introduce Yourself | 2 | 15 жовтня 2009 13:18 |
| ECS P4M800Pro M / B з Via Чіпсети Проблема з ATI Graphics карт | swaman | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 28 серпня 2009 14:35 |
| NVidia ліцензувати SLI для чіпсетів Intel | Вуглець | Генеральний обладнання чат | 6 | 16 жовтня 2008 01:38 |
| Який чіпсети підтримують SLI? | thingie2 | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 25 квітня 2008 15:42 |
| Чіпсети | pureflesh | Графічні карти & Монітори | 1 | 23 липня 2007 15:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |