![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здравейте всички,
1. Моята платка е MSI P6NGM, и аз ще харесат да се знае какъв тип видео карта е съвместима с тази дънната платка. 2. Коя видео карта е добра за игри и е икономически цена? Благодаря предварително
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Тази дънна платка има PCI-E слот, така че всичко е съвместимо.
Аз ще купя 9600GT точно сега. Тя е около $ 185 - $ 195 и ще играе почти всичко, което хвърли в нея.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Да това зависи от вашия бюджет.
А 8800 е по-скъпо от 9600 ... и те са почти равни резултати, така че за 9600 вероятно около 60-70 долара по-малко е най-добре. Нейната DirectX10 което означава, че може да играе COD4 Crysis, ако имате Windows Vista. Ако решите на 9600 получите BFG едната с 700 ядро Нейната има доживотна гаранция, така че винаги ще се заменят, ако нещо се обърка |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
2. Коя видео карта е добра за игри и е икономически
цена? Благодаря предварително [/ цитат]Здравейте всички M8 то наистина зависи от това какви игри искате да играете заедно с колко искате да похарчите, момчетата до този момент са всичко, което казах за достойни условия на някои карти, но ако вашият бюджет е $ 50 след това си цяла нова игра топка
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс.
![]() Моята система: redden137
|