![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny, 1. Moje deska je MSI P6NGM, a já budu rád vědět, jaký typ grafické karty je kompatibilní s tímto desce. 2. Grafická karta, která je dobrá pro hry a má ekonomický cena? Thanks in advance |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tato základní deska má PCI-E slot, takže všechno je kompatibilní. Chtěl bych koupit 9600GT hned. To je zhruba $ 185 - 195 dolar a bude hrát cokoliv hodit na něj.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jo, to záleží na vašem rozpočtu. 8800 je dražší než 9600 ... a jsou zhruba ve stejném výkonu tak pravděpodobně asi 9600 za 60-70 dolarů méně je vaše nejlepší sázka. Jeho DirectX10 což znamená, že může hrát COD4 crysis, pokud máte Windows Vista. Pokud jste se rozhodli 9600 dostat BFG jeden s jádrem 700 hodin Jeho dostal doživotní záruku takže to bude vždy být nahrazen, pokud se něco pokazí |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2. Grafická karta, která je dobrá pro hry a má ekonomický cena? Thanks in advance [/ quote]Hi m8 to všechno záleží na tom, co hry chcete hrát spolu s kolik chcete utratit, kluci se zatím všichni ti o nějaké slušné karty, ale pokud váš rozpočet je 50 USD pak jeho zcela nový zápas
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Výběr grafické karty - Chtěla bych strávit kolem 150 $ | xZoDiACx | Graphics Cards & Monitory | 15 | 20. května 2009 06:58 |
| Chci používat svůj akciové grafickou kartu a moje upgrade grafické karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. srpna 2008 13:32 |
| Nápověda Vyberete novou grafickou kartu | Olli1324 | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31. březen 2008 10:32 |
| Potřebujete pomoc na výběr zvukové karty | Hromovládce | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 5 | 2. ledna 2008 13:43 |
| Výběr grafických karet | stainsor | Graphics Cards & Monitory | 3 | 11. červenec 2007 11:55 |
| Thread Nástroje | |
| |