![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας όλους, 1. Μητρική μου είναι MSI P6NGM, και εγώ θα ήθελα να γνωρίζουν τι είδους κάρτα είναι συμβατή με αυτό μητρική πλακέτα. 2. Ποια κάρτα γραφικών είναι καλή για παιχνίδια και έχει οικονομική τιμή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτή η μητρική έχει μια PCI-E υποδοχή, έτσι ώστε οτιδήποτε είναι συμβατή. Θα ήθελα να αγοράσω ένα 9600GT τώρα. Είναι περίπου $ 185 - 195 δολάρια και θα παίξει σχεδόν τίποτα να ρίξει σε αυτό.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ναι, εξαρτάται από τον προϋπολογισμό σας. Μια 8800 είναι ακριβότερο από ένα 9600 ... και είναι περίπου ίσο με την απόδοση τόσο για το 9600 πιθανώς περίπου 60-70 δολάρια λιγότερο είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Του DirectX10 που σημαίνει ότι μπορεί να παίξει COD4 Crysis εάν έχετε Windows Vista. Αν αποφασίσετε για το 9600 να το BFG ένα με ένα ρολόι 700 πυρήνα Του πήρε μια εγγύηση διάρκειας ζωής έτσι θα είναι πάντα να αντικατασταθεί αν κάτι πάει στραβά |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2. Ποια κάρτα γραφικών είναι καλή για παιχνίδια και έχει οικονομική τιμή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων [/ quote]Hi m8 ότι όλα τα πραγματικά εξαρτάται από το τι παιχνίδια που θέλετε να παίξετε σε συνδυασμό με το πόσα θέλετε να ξοδέψετε, τα παιδιά μέχρι στιγμής το μόνο που είπε για κάποια αξιοπρεπή κάρτες, αλλά αν ο προϋπολογισμός σας είναι $ 50 τότε του συνόλου νέο παιχνίδι μπάλα
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Επιλέγοντας μια κάρτα οθόνης - Θα ήθελα να δαπανήσει περίπου 150 $ | xZoDiACx | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 15 | 20 Μαΐου 2009 06:58 |
| Θέλω να χρησιμοποιήσω το υλικό μου κάρτα βίντεο και μου αναβάθμιση την κάρτα οθόνης toget | demon102 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 2 Αυγ 2008 13:32 |
| Βοήθεια Επιλέγοντας Νέα Κάρτα Γραφικών | Olli1324 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 31 Μαρ 2008 10:32 |
| Χρειάζεστε βοήθεια για την επιλογή κάρτας ήχου | Βροντών | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 5 | 2η Ιαν 2008 13:43 |
| Επιλογή Graphics Card | stainsor | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 11 Ιουλ 2007 11:55 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |