![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima, 1. Moj je matična ploča MSI P6NGM, a ja ću kao znati što tip od video karta je kompatibilna s ovim matična ploča. 2. Koji video karta je dobar za igre i ima ekonomski cijena? Hvala unaprijed |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ova matična ploča ima PCI-E utor, pa sve je kompatibilno. Htjela bih kupiti 9600GT upravo sada. To je oko $ 185 - $ 195 i da će igrati ljepušan velik dio sve što vas baciti na njega.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Da, to ovisi o vašem proračunu. 8.800 je skuplje od 9.600 ... i oni su otprilike jednaki u izvedbi tako za 9.600 vjerojatno oko 60-70 dolara manje je vaš najbolji kladiti se. Njegova directx10 što znači da se može igrati Crysis COD4 ako imate Windows vidik. Ukoliko se odlučite na 9.600 dobiti BFG jedan sa 700 Core Clock Njegova je dobio doživotno jamstvo, tako da će uvijek biti zamijenjen ako nešto pođe krivo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2. Koji video karta je dobar za igre i ima ekonomski cijena? Hvala unaprijed [/ quote]Hi m8 to sve zapravo ovisi o tome što igre koju želite igrati zajedno s koliko želite potrošiti, momci sada imaju sve što je rekao o nekim pristojne kartice, ali ako je proračun 50 $ onda je cijelu novu loptu igra
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Odabir Video Card - Htio bih potrošiti oko 150 $ | xZoDiACx | Graphics Cards & Monitors | 15 | 20. svibanj 2009 06:58 |
| Želim koristiti svoj zaliha video karticu i moj video card upgrade toget | demon102 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 2. kolovoz 2008 13:32 |
| Pomoć Odabir Novi Graphics Card | Olli1324 | Graphics Cards & Monitors | 7 | 31. ožujak 2008 10:32 |
| Trebate li pomoć u odabiru zvučna kartica | Gromovnik | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 5 | 2. siječanj 2008 13:43 |
| Odabir Graphics Card | stainsor | Graphics Cards & Monitors | 3 | 11. srpnja 2007 11:55 |
| Thread Tools | |
| |