![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם 1. לוח האם שלי הוא MSI P6NGM, ואני כמו לדעת איזה סוג של כרטיס מסך תואם את זה לוח האם. 2. איזה כרטיס מסך טוב למשחקים יש כלכלית מחיר? תודה מראש |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה האם יש חריץ PCI-E, אז שום דבר תואם. הייתי קונה עכשיו 9600GT הנכון. זה around $ 185 - $ 195 ו ישחק כמעט כל דבר אתה זורק את זה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| כן זה תלוי בתקציב שלך. 8800 יקר יותר מ 9600 ... והם שווים בביצועים על כך עבור 9600 כנראה על 60-70 דולר פחות הוא ההימור הטוב ביותר שלך. Directx10 שלו כלומר הוא יכול לשחק COD4 Crysis אם יש לך Windows Vista. אם תחליט על 9600 את BFG אחד עם שעון ליבה 700 יש אחריות לכל החיים שלה כך שהיא תהיה תמיד להחליף אם משהו משתבש |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2. איזה כרטיס מסך טוב למשחקים יש כלכלית מחיר? תודה מראש [/ quote]היי M8 כל זה באמת תלוי במה משחקים אתה רוצה לשחק ביחד עם כמה אתה רוצה לבלות, החבר 'ה עד כה כל סיפרה לך על כמה קלפים הגון, אבל אם התקציב שלך הוא 50 $ ואז כל המשחק שלה כדור חדש
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בחירת כרטיס המסך - אני מעוניין להשקיע בסביבות 150 $ | xZoDiACx | כרטיסי מסך & Monitors | 15 | ה -20 במאי 2009 06:58 |
| אני רוצה להשתמש המניות שלי כרטיס הווידאו שלי לשדרג כרטיס הווידאו toget | demon102 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 2nd אוגוסט 2008 13:32 |
| עזרה בחירה כרטיס מסך חדש | Olli1324 | כרטיסי מסך & Monitors | 7 | 31 מרץ 2008 10:32 |
| צריך עזרה לגבי בחירת כרטיס קול | Thunderer | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 5 | 2nd ינואר 2008 13:43 |
| בחירת כרטיס מסך | stainsor | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 11th יולי 2007 11:55 |
| שרשרת כלים | |
| |