![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello all, 1. Mano pagrindinė plokštė yra MSI P6NGM, ir aš kaip sužinoti, kokia vaizdo plokštė yra suderinama su šiuo plokštėje. 2. Kuri vaizdo plokštė yra gerai, žaidimų ir ekonominio kaina? Thanks in advance |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ši plokštė yra PCI-E lizdą, todėl viskas suderinama. Norėčiau nusipirkti 9600GT dabar. Tai yra apie $ 185 - $ 195 ir teks labai daug visko, ko jums mesti į jį.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Taip tai priklauso nuo jūsų biudžeto. 8.800 brangiau nei 9.600 ... ir jie yra maždaug lygūs našumą, dėl tikriausiai apie 60-70 JAV dolerių 9.600 mažiau yra jūsų Geriausia. Jo DirectX10 tai reiškia, kad gali žaisti Crysis CoD4, jei turite Windows Vista. Jei nusprendžia, 9.600 gauti BFG vienas su 700 Core Clock Jos gavo Lifetime Warranty, kad ji visada bus pakeistas, jeigu kas nors nepavyksta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2. Kuri vaizdo plokštė yra gerai, žaidimų ir ekonominio kaina? Thanks in advance [/ quote]Hi m8 viskas tikrai priklauso nuo to, žaidimus nori žaisti kartu, kiek norite išleisti, vaikinai iki šiol visiems papasakojo apie kai padorus korteles, tačiau jeigu jūsų biudžetas yra 50 $ tada jos visiškai naują Ball Game
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nurodykite Video Card - Norėčiau išleisti apie 150 $ | xZoDiACx | Graphics Cards & Monitoriai | 15 | Gegužė 20, 2009 06:58 |
| Noriu naudoti savo rankų vaizdo plokštė ir mano atnaujinti vaizdo plokštę Toget | demon102 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 2 rugpjūtis 2008 13:32 |
| Pagalba Nurodykite naują grafikos plokštę | Olli1324 | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | Kovas 31, 2008 10:32 |
| Reikia pagalbos pasirenkant garso plokštę | Perkūnas | Sound, Speakers & MP3 Players | 5 | 2 sausis 2008 13:43 |
| Nurodykite Graphics Card | stainsor | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 11 liepa 2007 11:55 |
| Temos įrankiai | |
| |