![]() |
|
| |||
| |||
| Hello all, 1. Mana motherboard ir MSI P6NGM, un es tāpat zināt, kāda veida video karte ir saderīgi ar šo mātesplati. 2. Kura video karte ir laba, spēles un ir ekonomiskās cena? Thanks in advance |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šajā mātesplatē ir PCI-E slots, lai kaut kas ir saderīgi. Es gribu nopirkt 9600GT jau tagad. Tas ir apmēram 185 $ - $ 195 un būs diezgan daudz visu, kas jums mest pie tā.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Yeah tas atkarīgs no jūsu budžeta. 8.800 ir dārgāks nekā 9.600 ... un tie ir aptuveni vienāds, pildot to 9.600 lai, iespējams, aptuveni 60-70 dolārus mazāk ir labākā likme. Tā DirectX10, kas nozīmē, ka tā var spēlēt Crysis COD4 ja jums ir Windows Vista. Ja Jūs izlemjat par 9.600 iegūt BFG viens ar 700 Core Clock Tās saņēma mūža garantija, lai tā vienmēr būs nomainīt, ja kaut kas noiet greizi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2. Kura video karte ir laba, spēles un ir ekonomiskās cena? Thanks in advance [/ quote]Hi m8 tas viss patiešām ir atkarīgs no kādas spēles vēlaties spēlēt kopā ar cik daudz vēlaties tērēt, puiši līdz šim jums visiem stāstīja par kādu cienīgu kartes, bet, ja jūsu budžets ir $ 50, tad tā pilnīgi jaunu bumbu spēli
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
![]() |
|
| Bookmarks |